Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ayda olmazsa birakiyorum kiz eski topiklere kadar okuyup ezberlemisim o kadar soyleyeyim sana grip oldum birde bunun ustune
Aynen cnm ya bnde öyle olcam galiba bazen bi okuduğumu bi daha okuyorum o derece nasıl kopcam bilmiyorum bu arada dikkat et ya havalar fena bugün üşüdüm resmn çok rüzgar var üşütme bebişi

Aynen cnm ya bnde öyle olcam galiba bazen bi okuduğumu bi daha okuyorum o derece nasıl kopcam bilmiyorum bu arada dikkat et ya havalar fena bugün üşüdüm resmn çok rüzgar var üşütme bebişi
Ya burda hic esinti yok canim mersindeyim ben cehennemden once alistirma yapiyoruz resmen burda

Taksimde bi otelde kaldik besiktas eminonu filan gezdik 4 kaldik zaten kadikoye filan gittik besiktasliyiz biz besiktas galatasaray macina gitmistik
Aaa inanmıyorum ya bnde taksimde otelde çalışıyodum hemde sizin stadın hemen yakınında ordan yeni ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…