- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.501
Yap zaten artıkın ya yoksa tutup götürcem seni kn testineBenimde gecikmenin 4. Gunu kizlar sabah bidaha yapacam insallah test yaniltmaz beni
Ay keske sen gotursen beni valla gitmem kan testine filan hemen evde yapacam umut fakirin ekmegidirYap zaten artıkın ya yoksa tutup götürcem seni kn testineZaten sende bebiş var ya eminim senden
Yaptığın test ne durumda cnm şuanda atmadın inş kuruyunca koyulşma oldu muAy keske sen gotursen beni valla gitmem kan testine filan hemen evde yapacam umut fakirin ekmegidircok zevkli boyle evde test filan
Yok canim ayni duruyor bende esimin is yerine geldim internet var burdaYaptığın test ne durumda cnm şuanda atmadın inş kuruyunca koyulşma oldu mu
İyi yapmışsın gez bakalım bnde sabahtan beri o topik senin bu topik bnm dolaşıyorum boş boş daha yumurtlamaya da varYok canim ayni duruyor bende esimin is yerine geldim internet var burdabiraz burda takilayim dedim
Benim bu ayda olmazsa birakiyorum kiz eski topiklere kadar okuyup ezberlemisim o kadar soyleyeyim sanaİyi yapmışsın gez bakalım bnde sabahtan beri o topik senin bu topik bnm dolaşıyorum boş boş daha yumurtlamaya da var
Aynen cnm ya bnde öyle olcam galiba bazen bi okuduğumu bi daha okuyorum o derece nasıl kopcam bilmiyorumBenim bu ayda olmazsa birakiyorum kiz eski topiklere kadar okuyup ezberlemisim o kadar soyleyeyim sanagrip oldum birde bunun ustune
Ya burda hic esinti yok canim mersindeyim ben cehennemden once alistirma yapiyoruz resmen burdaAynen cnm ya bnde öyle olcam galiba bazen bi okuduğumu bi daha okuyorum o derece nasıl kopcam bilmiyorumbu arada dikkat et ya havalar fena bugün üşüdüm resmn çok rüzgar var üşütme bebişi
Aa sen mersin de mi oturuyodun ki bn istanbuldayım cnm ya bugün de sabahtan beri rüzgar esitır fena ama gneşte varYa burda hic esinti yok canim mersindeyim ben cehennemden once alistirma yapiyoruz resmen burda
İstanbula gelecez eylulun sonunda insallah ayarlamaya calisiyoruz :) ben gecen sene ilk defa geldim istanbula bayildiiiiimAa sen mersin de mi oturuyodun ki bn istanbuldayım cnm ya bugün de sabahtan beri rüzgar esitır fena ama gneşte var
Ayy canım inan bn kaçacak sakin bi yer arıyrum herşeyi stres trafiği kalablığı be bileyim işteİstanbula gelecez eylulun sonunda insallah ayarlamaya calisiyoruz :) ben gecen sene ilk defa geldim istanbula bayildiiiiim
Neresine gelmiştin istanbulunİstanbula gelecez eylulun sonunda insallah ayarlamaya calisiyoruz :) ben gecen sene ilk defa geldim istanbula bayildiiiiim
Ya biz bi ara istanbuldami yasasak diye dusunduk ama is duzeni filan oturmus esimin bi anda birakmak olmaz diye kaldiAyy canım inan bn kaçacak sakin bi yer arıyrum herşeyi stres trafiği kalablığı be bileyim işte
Taksimde bi otelde kaldik besiktas eminonu filan gezdik 4 kaldik zaten kadikoye filan gittik besiktasliyiz biz besiktas galatasaray macina gitmistikNeresine gelmiştin istanbulun
Aaa inanmıyorum ya bnde taksimde otelde çalışıyodum hemde sizin stadın hemen yakınında ordan yeni ayrıldımTaksimde bi otelde kaldik besiktas eminonu filan gezdik 4 kaldik zaten kadikoye filan gittik besiktasliyiz biz besiktas galatasaray macina gitmistik
Yaaa tesadufe bak ya bizim otelde stada yakindi yani cok uzak degildiAaa inanmıyorum ya bnde taksimde otelde çalışıyodum hemde sizin stadın hemen yakınında ordan yeni ayrıldım
Belki de aynı otel valla şansa bakYaaa tesadufe bak ya bizim otelde stada yakindi yani cok uzak degildi
Aynen valla yaBelki de aynı otel valla şansa bak
Ayni gidiyoruz sen kesin hamilesin bence bende çıkmadi dun çizgi . Erken hamilelik testiyle mi yapiyosun sen normal testle mi?Benimde gecikmenin 4. Gunu kizlar sabah bidaha yapacam insallah test yaniltmaz beni
Normal test canim bende 2. Gun hic bisey cikmamisti direk negatifti yaniAyni gidiyoruz sen kesin hamilesin bence bende çıkmadi dun çizgi . Erken hamilelik testiyle mi yapiyosun sen normal testle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?