Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canim ya koyulasmadi ama dedigim gibi disardaydik esimle bugun cok su filan ictim oyle yaptim yarin sabah tekrar yapacam
Ay bnde dedim bu kız koştura koştura kan testine gitti herhalde dye ay cnm ya valla bn kndimi zor tutardım yapardım bi tane daha erken gebelik testi falan alsaydın

İnsallah canim ya koyulasmadi ama dedigim gibi disardaydik esimle bugun cok su filan ictim oyle yaptim yarin sabah tekrar yapacam
Tugce acamadim resmini kiz kac gün gecti senin ben dun 3 gun gecmisti bisey goremedimm bende ona gore yapıyım bendede gelen giden yok halaa . Ayyy insalalh hamilesinndirr :)

Canm umarım gzel hberler alırsın bzde senin peşinden gelirz yarın ki testi sabırsızlıkla bekliyorum hbersiz brakma beni
Sen regl olmuştun dmi canim benim göğüs agrilarim cok siddetliydi hafifledi allaha şükür gelen giden yok midem bulanıyo sanki kendi kendime eğer belirti yaratmiyosam bide midem cok hazimsiz cok kotu hissediyorum yaa insalalh guzel haberler alirim

Aalesef cnm oldu da btti bile soğan kürüne başladım kendimce baya duydum onu da deneyeyim bari dedim seninde baya gecti niye test yapmıyodun bnm ki hep tam gününde geliyo ya cok gıcık bi gün bile gecikmiyo

Aalesef cnm oldu da btti bile soğan kürüne başladım kendimce baya duydum onu da deneyeyim bari dedim seninde baya gecti niye test yapmıyodun bnm ki hep tam gününde geliyo ya cok gıcık bi gün bile gecikmiyo
Dun ben aksam yaptim ama oyle esti kafama yaptim bugün 4. Gün normal gebelik testinde cikar mi ki? Erken gebelikte mi çıkar. Benim bazen 3 5 gün gecikiyo böylesi daha sinir bozucu inan ümitlenip ümitlenip olmaması en azindan sen oluyosun tamam diyosun biz geciktogo hergun daha cok stres yapiyoruz . Sogan kürünuñ kaçıncı günündesin ? Ovulasyonla takip yap yine bence

Bugün ikinci günüm canm bn reglinin altıncı günü başladım birzdan içicem hattaeşime de keçi boynuzu kürü yapıyorum haftaya yumurtlamam bnm yumoşlar büyüyene kdr onunkilerde güçlensin dye

Bugün ikinci günüm canm bn reglinin altıncı günü başladım birzdan içicem hattaeşime de keçi boynuzu kürü yapıyorum haftaya yumurtlamam bnm yumoşlar büyüyene kdr onunkilerde güçlensin dye
Bencedee hatta sende kullan canim keciboynuzunu bende tüketiyorum

Bencedee hatta sende kullan canim keciboynuzunu bende tüketiyorum
Bilmiyorum cnm ya bebk düşünmye bşladığımdan beri uzayan akıntım da yok kupkuru oldum resmen bu kürlerden snra olmazsa önmzdeki ay doktora gtcem sırf sinir stresten uzak durayım dye bu ay işten çıktım inş fazla bekletmez bebişim bni ve sende hiç grmezsin inş kırmızılArı

Aminnn canimm Rabbim nasip etsin insallah bu kadar uğraşma ya istemeye . Bu ay hamile kalırım insallah sende öyle ise yarar inşallah

Aminnn canimm Rabbim nasip etsin insallah bu kadar uğraşma ya istemeye . Bu ay hamile kalırım insallah sende öyle ise yarar inşallah
Stres yapmyın dyolar ama nasıl yapmayalım ki ben sabahtan akşama dolanıyorum buralarda eski topikleri oluyorum millet hamile kalınca seviniyorum falan inş siz tuğçeyle hamiş olursunuzda bu topikten de hamişler çıkar sende yap yarın bi test ben tuğçeden çok umutluydum zaten inş güzel hberlerini alcaz onunda yarın

Stres yapmadan olmuyo ki hayal kiruyorum yine olmazsa diyorum durup duruken ağlayasım geliyo artik . Sabah kalkar kalkmaz bi daha yaparim ama umutlu degilim belirtiler gercektir insallah

Stres yapmadan olmuyo ki hayal kiruyorum yine olmazsa diyorum durup duruken ağlayasım geliyo artik . Sabah kalkar kalkmaz bi daha yaparim ama umutlu degilim belirtiler gercektir insallah
İnşallah cnm ya hberleri bkliyorum burdan mutlu hber alırsan unutma sakın burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…