Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm baya geçti sanki senin inş gzel haberler verirsin bnm adet btti bgün soğan kürüne başladım sen daha adet olmadın
Sogan kurunu bi kac ay once bende yapmistim gercekten iltihap vs sokuyor duzenli kullanimda insallah guzel sonuclar alirsin canim valla her ay olumsuz sonuclar alinca hic icimden test yaptirmak filan gelmiyor hamile gibide hissetmiyorum kendimi

Kızlar o soğan kürünü nasıl içiyosunuz ya benim ilk evlendiğimde adetim gecikti hamilede değildim dr evliliğin ilk aylarında olur normal dedi 1 hafta olmazsa ilaç vereyim dedi arkadaş soğan kürü yap dedi o söker ama içemedim içtiğim gibi çıkardım.

Sogan kurunu bi kac ay once bende yapmistim gercekten iltihap vs sokuyor duzenli kullanimda insallah guzel sonuclar alirsin canim valla her ay olumsuz sonuclar alinca hic icimden test yaptirmak filan gelmiyor hamile gibide hissetmiyorum kendimi
Canm gördüm seni eski soğan kürü topiğinde nisan ayı falandı galiba yorum yazmışsın pes etme hmn hala kırmızıyı grmedin snuçta

Canm valla baya zorlndım bugün sabah içtim aç karnına ama hmn sakız attım ağzıma snra gecti bebiş için değer hatta topik açtım bi arkadaş daha katıldı dört gündür içiyomuş sen kırmızıları görmüşmüydün

Evliliğim ilk aylarında henüz bebiş düşünmüyodum canım adet söktürücü diye önerdiler ama içemedim doktor 1 haftalık ilaç verdi onu kullandım adetim sökmüştü sonrada hiç öyle olmadı düzenli geldi. Şuan bebiş istiyoruz bat 8 ağustos inşallah hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…