- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.441
Ben de öyle Zaten işe giricem artık düşünmek istemiyorum olacaksa olur Zaten denemekten bihal oldum her ay ümitlenmekrnArtık bitti doğal akışında olursa olucak ovülasyon test takip etmiyicem sadece beklentiye sokuyor insanı başka bir faydası yok
Aynen öyle herşeyi geçtim paranoyak oldum ya ay kasık battı Ay göğüs şişti yeter vallahi olursa olur ilişkiyi bile görev gibi yapıyoruz gerçekten saçmalamaktan başka birşey değil milyonlarca insam var dünyada hepsi yumurtlama günü sayarak mı yapıldı arkadaşım evlendi ilk ay farkında olmadan gebe kaldıBen de öyle Zaten işe giricem artık düşünmek istemiyorum olacaksa olur Zaten denemekten bihal oldum her ay ümitlenmekrn
Kızlar bu topikten kimse hamiş kalamicak galiba ya bi tuğçe hber vermedi o da akşam haber verir herhaldeAynen öyle herşeyi geçtim paranoyak oldum ya ay kasık battı Ay göğüs şişti yeter vallahi olursa olur ilişkiyi bile görev gibi yapıyoruz gerçekten saçmalamaktan başka birşey değil milyonlarca insam var dünyada hepsi yumurtlama günü sayarak mı yapıldı arkadaşım evlendi ilk ay farkında olmadan gebe kaldı
Bu ay hepimiz hüsraaaanKızlar bu topikten kimse hamiş kalamicak galiba ya bi tuğçe hber vermedi o da akşam haber verir herhalde
Aynen cnm bu ay olur inşBu ay hepimiz hüsraaaan
BEn valla artık ümitsizimmmAynen cnm bu ay olur inş
Sen bari hamiş olsanKizlar bende gelen giden yok test yaptim negatif kirmizlari bekliyorum
Valla canim test negatif sol kasigima bir igne saplaniyor gibi oluyor sonra geciyor ben hic sanmiyorum hamile oldugumu hayirlisi olsun olmasada olur artik umrumda degilSen bari hamiş olsan
Kan testi yaptır Tuğçe geçti mi günün?Kizlar bende gelen giden yok test yaptim negatif kirmizlari bekliyorum
Bugun ilk gun canim beklemedeyimKan testi yaptır Tuğçe geçti mi günün?
Bugun ilk gun canim beklemedeyim
Yok valla az once test yaptim yine negatif ama adet olacakmisim gibi agrilarim varKızlar var mı gelen giden sonucunuzu paylaşırsınız takipteyim ben
Bende ağrıda yok gelen de yok bi kaç gün daha bekleyip test yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan negatif görürüm dyeKızlar var mı gelen giden sonucunuzu paylaşırsınız takipteyim ben
Insalalh canimİnşallah güzel haberler verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?