- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.421
Keşke ama hiç sanmıyorummm vallaBide en ümitsiz konuşan biz hamile oluyormusuz:) insallahhhh
Cnm sz inş görmezsiniz kırmızıları ben gördüm maalesef iki gün oldu hftaya pztsi baslicam ben soğan kürüne belki yarın da eşimi başlatırım keçiboynuzu kürüneKızlar liste yapalım ovulasyon sogan kuru ve keçiboynuzu kullananlarin isimlerimizi yazip bat gunlerini yazalim bakalim kim kac ayda hamis olcak hangimizde ise yaricak ne dersiniz?
Zaten en son artık bu kürler kaldı yapmadığımızCnm sz inş görmezsiniz kırmızıları ben gördüm maalesef iki gün oldu hftaya pztsi baslicam ben soğan kürüne belki yarın da eşimi başlatırım keçiboynuzu kürüne
Olmuyosa da vardir bi zamani diycez kızlarZaten en son artık bu kürler kaldı yapmadığımız
Canımmmm Benim henüz gelmedi ama ölüyorum sancıdan yerlere yatıracak beni bu ağrı geliyorum diye bağırıyorSeliiinn senin bugün bat var mı bşey tuğçeyi de merak ediyorum onun neti btmişti sanırım inşallah güzel haberler verirsiniz
Ayy cnm ya inşallah olmazsın olursan da üzülme ya illaki olucak başarıcaz biz bu işiCanımmmm Benim henüz gelmedi ama ölüyorum sancıdan yerlere yatıracak beni bu ağrı geliyorum diye bağırıyor
m demin gittim baktım kırmızılar merhaba dedi bu ay da yattıAyy cnm ya inşallah olmazsın olursan da üzülme ya illaki olucak başarıcaz biz bu işi
Çok üzüldüm canım ya sıkıntı yapma bozma moralini insanlar nelerle uğraşıyo en azından problem yok sende onu biliyosun önümüzdeki ay sıkıntı yapma sakın ben yapmicam valla bi de inat ettim resmen olana kadar pes etmek yokCanı
m demin gittim baktım kırmızılar merhaba dedi bu ay da yattı
Valla ben artık hiçbişey demiyorum hakkaten doktora gidicem en son bakıcam ondan sonra da akışınaÇok üzüldüm canım ya sıkıntı yapma bozma moralini insanlar nelerle uğraşıyo en azından problem yok sende onu biliyosun önümüzdeki ay sıkıntı yapma sakın ben yapmicam valla bi de inat ettim resmen olana kadar pes etmek yok
Cnm inşallah bidahaki ay nasip olur önceki regl günün aynımıydıCanı
m demin gittim baktım kırmızılar merhaba dedi bu ay da yattı
Evet canım tam günümde oldum adetCnm inşallah bidahaki ay nasip olur önceki regl günün aynımıydı
Bnde tam gnmde oldum maalesef bu ay kür falan denicem ya en azından o kadar ugraştım derim doğan kürüyle baya bi kişi ilk ayından hamile kalmış baya arastırdımEvet canım tam günümde oldum adet
Canım sen be yaptın var mı gelen giden senin bat gcti galibaCnm inşallah bidahaki ay nasip olur önceki regl günün aynımıydı
Cnm evet geçti dündü az önce de ağrılar başladı dayanamadım test yaptım şimdi negatif çıktı maalesefCanım sen be yaptın var mı gelen giden senin bat gcti galiba
Evet cnm gecen ay 28 gun ovulasyon testi yaptim koruma li iliskide. Bu ay uyguladım demekki dedim bu is testle olmuyormuşEn son onud deneriz artik senin ilk ayinmi denemeler?
Canım sen ovu testiyle takip etmiştin dimi koyu görmüştünEvet canım tam günümde oldum adet
Aynen canım bende takip ettim bat 8 ağustos ama olcağı varsa olur bende umutlanmıyorum akışına bırakmak lazımArtık bitti doğal akışında olursa olucak ovülasyon test takip etmiyicem sadece beklentiye sokuyor insanı başka bir faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?