- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
KOYULAŞMIŞ CANIM NE ZAMAN BAT SENİNTekrar ovulasyon yaptim
8 gun var canim ama cok umutsuzum yaKOYULAŞMIŞ CANIM NE ZAMAN BAT SENİN
İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR SAĞLIKLA
CANIM BEN HİÇ GEBELİK İÇİN YAPMADIM BU TESTİ8 gun var canim ama cok umutsuzum ya
Hayirli haberler alirsin insallah canim burayada yaz merak ederim insallah hamissindirCANIM BEN HİÇ GEBELİK İÇİN YAPMADIM BU TESTİ
AMA EPEYİ KOYU BENİMDE 2 GÜN VAR BATA AMA İKİ GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF İDİ
Valla ikisi de sıfır çizgiHayirli haberler alirsin insallah canim burayada yaz merak ederim insallah hamissindir
Allah allah testler bizimle oyun oynuyorValla ikisi de sıfır çizgi
BEN Artık adet olmayı bekliyorumAllah allah testler bizimle oyun oynuyor
Hayirlisi olsun adet olayim bende biter bitmez doktora gidecemBEN Artık adet olmayı bekliyorum
Ben de öyle doktora gidicem çocuktan önce bi sorun varsa onu çözümlemek için sonuçta bu kadar sorunsuzken çocuk olmuyorsa başka bişey vardır gözden kaçanHayirlisi olsun adet olayim bende biter bitmez doktora gidecem
Aynen bi arkadasim var daha 2 aylik evli 5 haftalikBen de öyle doktora gidicem çocuktan önce bi sorun varsa onu çözümlemek için sonuçta bu kadar sorunsuzken çocuk olmuyorsa başka bişey vardır gözden kaçan
Kısmet bu işler demekki ya bizim kısmetimizde Yok ya da biz bazı şeyleri yanlış yapıyoruzAynen bi arkadasim var daha 2 aylik evli 5 haftalik
Hamileymis millet nasil tutturuyor ya
TAMAM CANIM SENDE YAZ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZE İNŞALLAHHayirli haberler alirsin insallah canim burayada yaz merak ederim insallah hamissindir
İnsallah insallahTAMAM CANIM SENDE YAZ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZE İNŞALLAH
Cok dogru katiliyormKısmet bu işler demekki ya bizim kısmetimizde Yok ya da biz bazı şeyleri yanlış yapıyoruz
BENDE BUNA SONUNA KADAR İNANIYORUM OLANDA DA OLMAYANDA BİR HAYIR VAR AMA BİZ KULLAR İŞTEKısmet bu işler demekki ya bizim kısmetimizde Yok ya da biz bazı şeyleri yanlış yapıyoruz
Hakkimizda hayirlisi diyelim o zamanBENDE BUNA SONUNA KADAR İNANIYORUM OLANDA DA OLMAYANDA BİR HAYIR VAR AMA BİZ KULLAR İŞTE
Ya git kan ver bn bile öldüm meraktnTekrar ovulasyon yaptim
Ahahahah aynen benim de öyle kocaman bir tek çizgi çıktı teşekkürler gebelik testi dedim kaldırdımmmO değil de kızlar sanki sözleştik bnde bu sabah gebelik testi yptım kocamn bi tek çizgi
Kısmet gerçekten demekki daha bebişlerimizin gelme zamanı değil belki de çok uğraşıyoruz diye böyle oluyor ne bileyim akışına bırakmak lazım herhaldeBENDE BUNA SONUNA KADAR İNANIYORUM OLANDA DA OLMAYANDA BİR HAYIR VAR AMA BİZ KULLAR İŞTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?