- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Dur bakalım az kaldı ikimiZde bakacağızzzHayirlisi artik bakalim
Aynen canimDur bakalım az kaldı ikimiZde bakacağızzz
Ben sen valla ateşlenmeye başladım karnım şişti arada batma sancı hissediyorum sanırım benim de yokVLla bnde sivilce bile çıkmaya başladı hiç umut yok ağrı da arada bi kasıkta o da psikolojik mi blmiyom valla bnde de yok hissediyorum
Aynen karnım şiş bnm deBen sen valla ateşlenmeye başladım karnım şişti arada batma sancı hissediyorum sanırım benim de yok
Bu ay da olmadı kızlar galiba artık önümüzdeki ay o da çalışma yapmayacağım kısmet sadece doktora gidicem belki bi sorun olduAynen karnım şiş bnm de
Bendede yok heralde kizlar hic umudum kalmadiAynen bnde doktora gderim bi kontrol için bu arada ne zamn gdiliyo doktora regli döne mi mi snrası mı
Valla bn senden umutluyummBendede yok heralde kizlar hic umudum kalmadi
Yok be canım insan vücudunu tanıyor olmadığını hissediyorum adet olacam kesin karnım falan şişti demekki uğraşlarım boşa gitti artık akışına bırakmak lazım zaten bu ay da olmazsa öyle yapıcak yoruldum bebValla bn senden umutluyumm
Aynen vallahi benim sadece belim agriyor birde kasiklarim batiyor hamile oldugumu hic sanmiyorumYok be canım insan vücudunu tanıyor olmadığını hissediyorum adet olacam kesin karnım falan şişti demekki uğraşlarım boşa gitti artık akışına bırakmak lazım zaten bu ay da olmazsa öyle yapıcak yoruldum beb
Benim de belim ağrıyor ayrıca kasıklarım da ağrı var sancı var ama bunlar adete 1 hafta olduğu için adet ağrısı diye düşünüyorum bi de baya akıntı varAynen vallahi benim sadece belim agriyor birde kasiklarim batiyor hamile oldugumu hic sanmiyorum
Aynen canim beyaz akintim var gebelik testi yaptim negatifBenim de belim ağrıyor ayrıca kasıklarım da ağrı var sancı var ama bunlar adete 1 hafta olduğu için adet ağrısı diye düşünüyorum bi de baya akıntı var
Canım daha 1 hafta önceden gebelik testi çıkmaz zatenAynen canim beyaz akintim var gebelik testi yaptim negatif
Cikmazda bir umut isteCanım daha 1 hafta önceden gebelik testi çıkmaz zaten
Tekrar ovulasyon yaptim[/
ovulasyon testinde gelen gebelik testlerini kullanıcam ama tabi ümitsiz vakayımCikmazda bir umut iste
Yok canim ya oyle demeovulasyon testinde gelen gebelik testlerini kullanıcam ama tabi ümitsiz vakayım
İki test de gebelik de ovulasyon da ikinci çizgi hiç çıkmadıovulasyon testinde gelen gebelik testlerini kullanıcam ama tabi ümitsiz vakayım
Yok artik fotografini at biİki test de gebelik de ovulasyon da ikinci çizgi hiç çıkmadıkrize girdim hiçbişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?