- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Negatif cikarsa cidden birakacam bu isleriHeyecan yapma azzz kaldı bekle
Ben de zaten bu ay da olmazsa hakkaten uğraşmıcam demekki olmuyor neler denedik neler yaptık olmuyor de iyisi denememek diye düşüncemNegatif cikarsa cidden birakacam bu isleri
Aynen vallaBen de zaten bu ay da olmazsa hakkaten uğraşmıcam demekki olmuyor neler denedik neler yaptık olmuyor de iyisi denememek diye düşüncem
Bence yapma daha çok erkenKizlaaar gebelik testi yapsam sabah cikarmi
Zaman gecmiyorBence yapma daha çok erken
Benim de kasıklarımda inanılmaz bi sancı yani böyle batma gibi bişey oldu böyle ara ara geliyor ama çok fena adet olucam ondan sanırımZaman gecmiyor
Benim midem allak bullak sabahtan beri hic bisey yemedim bugun sabah uyandigimda canim yogurtlu makarna istiyordu kahvaltiya yogurtlu makarna yaptimBenim de kasıklarımda inanılmaz bi sancı yani böyle batma gibi bişey oldu böyle ara ara geliyor ama çok fena adet olucam ondan sanırım
Heyecandan oluyordur canımmmmBenim midem allak bullak sabahtan beri hic bisey yemedim bugun sabah uyandigimda canim yogurtlu makarna istiyordu kahvaltiya yogurtlu makarna yaptim
Olabilir canimHeyecandan oluyordur canımmmm
Canım biraz bekle az kaldı çıkacak sonucunKizlar bugun biraz daha silik cikti test
Catliyorum meraktan ama heralde bebek filan yokCanım biraz bekle az kaldı çıkacak sonucun
Canım ben senden ümitliyim ama benim Yok yani ben emin olmaya başladımCatliyorum meraktan ama heralde bebek filan yok
Evet biraz silikleşmişBaksana
Bendede yok canim adet olacak gibi agrilarim var bugunCanım ben senden ümitliyim ama benim Yok yani ben emin olmaya başladım
Bebek olsaydi siliklesmezdi heraldeEvet biraz silikleşmiş
Bilmiyorum ümitliyim senden hala ama bakalım az kaldı bekleyelimBebek olsaydi siliklesmezdi heralde
Hayirlisi artik bakalimBilmiyorum ümitliyim senden hala ama bakalım az kaldı bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?