• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yapıyorum

escape01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
72
8
6
31
Herkese merhaba adetim bu ayın 7’sinde bitti biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım. ayın 7’sine yaptım daha koyuydu çok şaşırdım adetim biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde. Yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_0480.jpeg
    IMG_0480.jpeg
    192,7 KB · Görüntüleme: 53
Herkese merhaba adetim bu ayın 7’sinde bitti biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım. ayın 7’sine yaptım daha koyuydu çok şaşırdım adetim biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde. Yorumlayabilir misiniz?
Yumurtalaman olmamış daha teste devam et cnm

Yumurtlama olmamış ki yapmaya devam et sen

Yanlış anlamayın ilk defa yapıyorum da testi silikleşince mi değerlendirmem gerekiyor.yoksa pikten itibaren hergün mü beraberlik yapmam gerekiyor 🙈😊
Eşinden sorun yoksa hergün yapabilirsin gün aşırı öneriyorlar genelde çatlamadan öncesi daha önemli diye biliyorum değerlendir yanı 🌸

Back