Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalaman olmamış daha teste devam et cnmHerkese merhaba adetim bu ayın 7’sinde bitti biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım. ayın 7’sine yaptım daha koyuydu çok şaşırdım adetim biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde. Yorumlayabilir misiniz?
Yumurtlama olmamış ki yapmaya devam et senHerkese merhaba adetim bu ayın 7’sinde bitti biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım. ayın 7’sine yaptım daha koyuydu çok şaşırdım adetim biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde. Yorumlayabilir misiniz?
Yumurtlama olmamış ki yapmaya devam et sen
Tekrar bakabilir misiniz fotoğraf yükledimYumurtalaman olmamış daha teste devam et cnm
Yumurtlaman olmuş canım silikleşinceye kadar takip et çatlamayı görTekrar bakabilir misiniz fotoğraf yükledim
Yanlış anlamayın ilk defa yapıyorum da testi silikleşince mi değerlendirmem gerekiyor.yoksa pikten itibaren hergün mü beraberlik yapmam gerekiyorYumurtlaman olmuş canım silikleşinceye kadar takip et çatlamayı gör![]()
Eşinden sorun yoksa hergün yapabilirsin gün aşırı öneriyorlar genelde çatlamadan öncesi daha önemli diye biliyorum değerlendir yanıYanlış anlamayın ilk defa yapıyorum da testi silikleşince mi değerlendirmem gerekiyor.yoksa pikten itibaren hergün mü beraberlik yapmam gerekiyor![]()
Tamamdır teşekkür ederimEşinden sorun yoksa hergün yapabilirsin gün aşırı öneriyorlar genelde çatlamadan öncesi daha önemli diye biliyorum değerlendir yanı![]()
Yumurtlaman olmuş değerlendir