Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalaman olmamış daha teste devam et cnmHerkese merhaba adetim bu ayın 7’sinde bitti biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım. ayın 7’sine yaptım daha koyuydu çok şaşırdım adetim biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde. Yorumlayabilir misiniz?
Yumurtlama olmamış ki yapmaya devam et senHerkese merhaba adetim bu ayın 7’sinde bitti biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım. ayın 7’sine yaptım daha koyuydu çok şaşırdım adetim biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde. Yorumlayabilir misiniz?
Yumurtlama olmamış ki yapmaya devam et sen
Tekrar bakabilir misiniz fotoğraf yükledimYumurtalaman olmamış daha teste devam et cnm
Yumurtlaman olmuş canım silikleşinceye kadar takip et çatlamayı görTekrar bakabilir misiniz fotoğraf yükledim
Yanlış anlamayın ilk defa yapıyorum da testi silikleşince mi değerlendirmem gerekiyor.yoksa pikten itibaren hergün mü beraberlik yapmam gerekiyorYumurtlaman olmuş canım silikleşinceye kadar takip et çatlamayı gör![]()
Eşinden sorun yoksa hergün yapabilirsin gün aşırı öneriyorlar genelde çatlamadan öncesi daha önemli diye biliyorum değerlendir yanıYanlış anlamayın ilk defa yapıyorum da testi silikleşince mi değerlendirmem gerekiyor.yoksa pikten itibaren hergün mü beraberlik yapmam gerekiyor![]()
Tamamdır teşekkür ederimEşinden sorun yoksa hergün yapabilirsin gün aşırı öneriyorlar genelde çatlamadan öncesi daha önemli diye biliyorum değerlendir yanı![]()
Yumurtlaman olmuş değerlendir
Ben de çok anlamıyorum bana da pic olduktan sonra değerlendirmeye başla iki günde bir yumurtanın çatlamasına denk gelmesi için demişlerdiEki Görüntüle 3548921
Merhaba arkadaşlar bende çok anlamıyorum bu işten ama şuanda pik olmuşmu çatlama olmamış mı anlamadım birde influenza oldum hiç halim yok ilaçta kullanamıyorum 2. Ve 3. Sırada üst üste değerlendirdim sonuncuyu bugün yaptım bugünde değerlendirmem şartmı acaba
Bazı yerlerde de çatlamaya denk getir spermle yumurta birleşsin yazmışlar mesela bugünden sonra denemelimiyim hiç bilmiyorum kaçırmakta istemiyorum dün son testi yaptım test alıp devam etmelimiyim bilmiyorum işaretli kısımları değerlendirdimBen de çok anlamıyorum bana da pic olduktan sonra değerlendirmeye başla iki günde bir yumurtanın çatlamasına denk gelmesi için demişlerdi
Bence değerlendirin ne olur ne olmazBazı yerlerde de çatlamaya denk getir spermle yumurta birleşsin yazmışlar mesela bugünden sonra denemelimiyim hiç bilmiyorum kaçırmakta istemiyorum dün son testi yaptım test alıp devam etmelimiyim bilmiyorum işaretli kısımları değerlendirdim
Değerlendiremedim maalesef çok hastaydım eşimde hastalandı nasip artıkBence değerlendirin ne olur ne olmaz
İnşallah canım. Bende hevesle bekliyorumDeğerlendiremedim maalesef çok hastaydım eşimde hastalandı nasip artıksadece işaretliler değerlendirildi inşallah tutmuştur
![]()
Ay inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde nasip etsin şu mübarek ayda güzel haberler alalımİnşallah canım. Bende hevesle bekliyorumumarım ikimizde güzel haberler alırız :)