Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar aranızda anlayan varsa bana yardımcı Olabilir mi
Henüz yumurtlamanız başlamamış sanırımArkadaşlar aranızda anlayan varsa bana yardımcı Olabilir mi
Henüz yumurtlamanız başlamamış sanırım
Testlerinizi gün gün olacak şekilde alt alta dizerseniz daha iyi anlaşılabilir
Evet :)Adetinizin bittiği gün mü başladınız yapmaya
O zaman yumurtlamanızın başlaması için daha erken ve testiniz de genel olarak belirgin çizgi çıkıyor o yüzden çizginin çok daha koyu olduğu günü yumurtlama olarak kabul etmelisiniz her gün test yapmaya devam edinEvet :)
Şimdi şöyle ben adetim bitikten 3 gün sonra başladımm ve yaklaşık 16 gündür yapıyorum tam süreli dolmadan çekilen resim bunlar sonradan bir tık daha koyu oluyor renkleri sadece bugün tam çatlama gördüm normalde ınstagramdan bir ablayla beraber görüntülüyorduk ama sanırım abla çokda bilgili değil bende buraya attımO zaman yumurtlamanızın başlaması için daha erken ve testiniz de genel olarak belirgin çizgi çıkıyor o yüzden çizginin çok daha koyu olduğu günü yumurtlama olarak kabul etmelisiniz her gün test yapmaya devam edin
bence henüz yumurtlama başlamamış
Aaa şimdi anladım bende adetiniz bittiği gün başladınız daha yapalı 4 5 gün oldu sanıyorum resimlere bakarako zaman dediğiniz gibi yumurtlama kabul edersek oradaki koyu çizgileri evet çatlamışŞimdi şöyle ben adetim bitikten 3 gün sonra başladımm ve yaklaşık 16 gündür yapıyorum tam süreli dolmadan çekilen resim bunlar sonradan bir tık daha koyu oluyor renkleri sadece bugün tam çatlama gördüm normalde ınstagramdan bir ablayla beraber görüntülüyorduk ama sanırım abla çokda bilgili değil bende buraya attım
Şuandaki yorumunuz bile çok değerli çok teşekkür ederimAaa şimdi anladım bende adetiniz bittiği gün başladınız daha yapalı 4 5 gün oldu sanıyorum resimlere bakarako zaman dediğiniz gibi yumurtlama kabul edersek oradaki koyu çizgileri evet çatlamış
Keşke 10 dakika dolunca resimleri çekseydiniz hepsini sıralasaydınız daha iyi yorumlardık