Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YükledimResim yükler misin
Resim yükler misin
Pik olmamış ama geç yapmaya başlamışsın. Kaçırmamışsındır umarımMerhabalar
Ben ovulyasyon testine adetim bitti 8 gün sonra başladım 2 gündür bu şekilde çift çizgi çıkıyor. Sizce yumurtlama mi?Eki Görüntüle 2788938
Kaç damla damlatiyosun dağılmış sanırım yarın falan pik olur bence takvime göre kaç gününüz var ovulasyon gününüze adet bitip kacgun sonra basladiniz
Takvime göre yarın yumurtlama günüm. Teste adetim bitti 8 gün sonra başladım sanırım 4 damla damlattm fazla olmuş olabilirKaç damla damlatiyosun dağılmış sanırım yarın falan pik olur bence takvime göre kaç gününüz var ovulasyon gününüze adet bitip kacgun sonra basladiniz
Siz bugünü de değerlendirin de inşallah geç kalmamissinizdir ben şöyle anladım mesela benim adetim 6 gün sürüyor 8 günü başladım gibisinden anlamıştım ama bitiminden 8 gün ovu gununuze denk geliyorTakvime göre yarın yumurtlama günüm. Teste adetim bitti 8 gün sonra başladım sanırım 4 damla damlattm fazla olmuş olabilir
İnşallahSiz bugünü de değerlendirin de inşallah geç kalmamissinizdir ben şöyle anladım mesela benim adetim 6 gün sürüyor 8 günü başladım gibisinden anlamıştım ama bitiminden 8 gün ovu gununuze denk geliyor
Siz bugünü de değerlendirin de inşallah geç kalmamissinizdir ben şöyle anladım mesela benim adetim 6 gün sürüyor 8 günü başladım gibisinden anlamıştım ama bitiminden 8 gün ovu gununuze denk geliyor
Öncekiler dağılmış ama pik sayarsak bugün çatlamış bence yoksa daha da koyulasirdi
Sizce testi bırakayım mı çatlama olduysaÖncekiler dağılmış ama pik sayarsak bugün çatlamış bence yoksa daha da koyulasirdi
Öncekiler dağılm
TamamdırOlmuş olmuş, değerlendirin mümkünse bugünü yarını sperm sorununuz yoksa
Bence yarında tek bı test yap bakalım deneme amaçlı sonra bırak zaten bol bol degerlendirSizce testi bırakayım mı çatlama olduysa