• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım mutlaka doktora görün aklım hayalim şaştı şu an
Doktoruma testleri attim, oda yumurtlama var gozukuyor dedi. Persembe gunu progestran testi vermemi istedi. Ben gecen aylarda c life kullanmistim o zaman hormon degerlerim baya duzelmisti. Onun etkisi ile yumurtlamis olabilir miyim diye dusunuyorum iste

Doktoruma testleri attim, oda yumurtlama var gozukuyor dedi. Persembe gunu progestran testi vermemi istedi. Ben gecen aylarda c life kullanmistim o zaman hormon degerlerim baya duzelmisti. Onun etkisi ile yumurtlamis olabilir miyim diye dusunuyorum iste
Olabilir çünkü bende duymuştum c life iyi olduğunu inşallah diyelim o zaman Rabbim tez zamanda seninde hamile haberini nasip etsin🤗

Olabilir çünkü bende duymuştum c life iyi olduğunu inşallah diyelim o zaman Rabbim tez zamanda seninde hamile haberini nasip etsin🤗
Amin insAllah. Acaba gebelik testi yapmali miyim gerci carsamba gunune kadar cikamam. Elimde 3 tane daha ovulasyon testi var kullanmaya devam etmelimiyim acaba

Amin insAllah. Acaba gebelik testi yapmali miyim gerci carsamba gunune kadar cikamam. Elimde 3 tane daha ovulasyon testi var kullanmaya devam etmelimiyim acaba
Bence Bi gebelik testi yap çok umutlanma ama yine de ne olur ne olmaz diye yap canım ona göre Bi yol çizersin dediğin gibi en azından yumurtlayabiliyor muşsun😉

Ben de bir iki aya geçicem tüp e. Cocuk diye yanmıyorsanız yaşınızda normalse birz daha deneyin tabi. Ben de klomen kullandım bu son. Hayırlısı bakalım
23 yasindayim ama 3 yil olunca artk korkmaya basldim gecde kalmak istemiyorum ama ins olur gerek kalmaz hepimiz kavusuruz biran once

23 yasindayim ama 3 yil olunca artk korkmaya basldim gecde kalmak istemiyorum ama ins olur gerek kalmaz hepimiz kavusuruz biran once
Cok gencsin bu güzel birsey. Caksir otu, incir kürü, bal propolis ari sütü karışımı, keciboynuzu kürü gibi alternatif seyleri dene istersen. Ve kan tahlili yaptırıp eksik olan vitaminleri almalısın bunlari yapmadan tüp deneme derim.

Back