• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayaleazkala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
11
2
1
28
Merabalar ben yeni uye oldum dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ovulasyon testi yapiyorum ilk denemem ama hep koyu 2 cizgi cikiyo basina geln yardimci olabilirmi

Isde bu olaylarin bitmesini bekliyorum klomen falan denedik doktorum tup gecelim istersen dedi dusunme asamasindayiz
Ben de bir iki aya geçicem tüp e. Cocuk diye yanmıyorsanız yaşınızda normalse birz daha deneyin tabi. Ben de klomen kullandım bu son. Hayırlısı bakalım

Merhaba, ben 6 gundur ovulasyon testi yapiuorum ve hepsi koyu cikiyor. Cyclo kullaniyorum bu ilaci kullandigim icin mi hep koyu cikigor kafam cok karisti

Eklentiler

• 20200515_171417.jpg
    20200515_171417.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 38
Canım sanırım dediğin çif çizgiden biri siliktir t çizginin c den daha koyu olması gerekyor yumurtlama icin t cizgisinde hep bi belirginlik oluyor c cizgisi kadar olmasada belirginlik oluyor sen t cizgisinin c den koyu oldugu günü bul

Canım sanırım dediğin çif çizgiden biri siliktir t çizginin c den daha koyu olması gerekyor yumurtlama icin t cizgisinde hep bi belirginlik oluyor c cizgisi kadar olmasada belirginlik oluyor sen t cizgisinin c den koyu oldugu günü bul
Hepsi t cizgisine esit koyulikta hatta iki gun t cizgisi c den daha koyu. Kafam karisti benim de o yuzden

Back