- 14 Mayıs 2020
- 11
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Hayaleazkala
Merabalar ben yeni uye oldum dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ovulasyon testi yapiyorum ilk denemem ama hep koyu 2 cizgi cikiyo basina geln yardimci olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtluyor olabilirsin adetinin kaçıncı günüMerabalar ben yeni uye oldum dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ovulasyon testi yapiyorum ilk denemem ama hep koyu 2 cizgi cikiyo basina geln yardimci olabilirmi
Adatimin ilk gununden bari yaptim 17 gunu bugun hep koyu cikiyo 2 cizgiYumurtluyor olabilirsin adetinin kaçıncı günü
Yukleyemedim denedim amaFotoğraf atarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir
Evet var bende o yuzden 3 yildir olmuyo bebegim ama etki ettigini bilmiyordum testlerePko varsa da hep pik oluyo.
Sağlıklı olmuyo ovulasyon testleri maalesef bu durumlarda.Evet var bende o yuzden 3 yildir olmuyo bebegim ama etki ettigini bilmiyordum testlere
Cok saolsun cevaplariniz icin artik doktorla halledicemSağlıklı olmuyo ovulasyon testleri maalesef bu durumlarda.
Belki yumurtluyorsunuz değerlendirin mutlaka. Insallah olur bebeginiz tüp düşündünüz müAdatimin ilk gununden bari yaptim 17 gunu bugun hep koyu cikiyo 2 cizgi
Yukleyemedim denedim ama
Isde bu olaylarin bitmesini bekliyorum klomen falan denedik doktorum tup gecelim istersen dedi dusunme asamasindayizBelki yumurtluyorsunuz değerlendirin mutlaka. Insallah olur bebeginiz tüp düşündünüz mü
Ben de bir iki aya geçicem tüp e. Cocuk diye yanmıyorsanız yaşınızda normalse birz daha deneyin tabi. Ben de klomen kullandım bu son. Hayırlısı bakalımIsde bu olaylarin bitmesini bekliyorum klomen falan denedik doktorum tup gecelim istersen dedi dusunme asamasindayiz
Gebelik testi yapmadim ama pek umudum yok. 7 sene once erken menopoza girmistim ben. Fakat ilk kez yumurtlama testinde cift cizgi gordumBence de gebelik testi yapmanızı öneririm belki de hamilesinizdir
Hepsi t cizgisine esit koyulikta hatta iki gun t cizgisi c den daha koyu. Kafam karisti benim de o yuzdenCanım sanırım dediğin çif çizgiden biri siliktir t çizginin c den daha koyu olması gerekyor yumurtlama icin t cizgisinde hep bi belirginlik oluyor c cizgisi kadar olmasada belirginlik oluyor sen t cizgisinin c den koyu oldugu günü bul
Canım mutlaka doktora görün aklım hayalim şaştı şu anGebelik testi yapmadim ama pek umudum yok. 7 sene once erken menopoza girmistim ben. Fakat ilk kez yumurtlama testinde cift cizgi gordum
Hayir hic yapmadim. Yapinca negatifi gormekten korkuyorum acikcasiKullandığınız ilacı bilmiyorum ama hiç gebelik testi yaptınız mı