- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 28
- 32
- Konu Sahibi nergisss12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 çatlamışMerhaba kızlar bakar mısınjz hangi gün çatlamış yumurta sizce ya ben anlamadım da![]()
Canım 16 da yumurtlama olmuş 17 de çatlamış değerlendirmişsindir inşallahMerhaba kızlar bakar mısınjz hangi gün çatlamış yumurta sizce ya ben anlamadım da![]()
Değerlendirdim bugün 26.gün beta baktırdım kanda 0 çıktı inşallah erken yapmışımdır testiCanım 16 da yumurtlama olmuş 17 de çatlamış değerlendirmişsindir inşallah
Kaçgün var adetinaDeğerlendirdim bugün 26.gün beta baktırdım kanda 0 çıktı inşallah erken yapmışımdır testi
6 canımKaçgün var adetina
Kaçgün var adetina
Daha varmış canım6 canım
Yani ama olsa kanda çıkardı diye düşündüm yaptım bendeDaha varmış canım
Erken döllenme olmuş olsa çıkardı ama belki geç döllenmede olabilir acele etme derimYani ama olsa kanda çıkardı diye düşündüm yaptım bende
Bakalım gününe kadar bekleyelim inşallah olur ya üzülüyorum artık her ay negatifErken döllenme olmuş olsa çıkardı ama belki geç döllenmede olabilir acele etme derim
Rabbim isteyen herkese versin polikistik över olunca işte olmuyor demek ki1 yılı geçti bizimde öyle sabredicez artık
Olur inşallah öyle olup hamile kalançok kişi varRabbim isteyen herkese versin polikistik över olunca işte olmuyor demek ki
Ne bilim ilk gittiğim doktor biraz moralimi aşağıya çekti galiba ondan oldu yaa inositol alıyorum 2 aydın bakalım inşallah olurOlur inşallah öyle olup hamile kalançok kişi var