- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
Canım bende bu ayın 12 sinde pik gördüm.yarın sabah kontrole gidip doktora sorucam bakalım çatlamış mı.en azından testler doğru mu bende sizleri bilgilendiririm.yarın mutlaka yazıcam sonucuTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsın ❣ Ben her şey normal diye düşünüyordum. Ayın 4 ünde pik gördüm değerlendirdik o günleri ertesi günler çizgi yavaş yavaş kayboldu. Bende çatlamış diye sevdindim.Düzenli adet gördugum icin pik gördügüm gün beklenen günden tam 14 gün önceydi 11 inde doktora gidince böyle bi durumla karşılaşmak garip geldi :/ eve gelip tekrar test yaptım meraktan işte.
Canım bu testlerin yanılma payı olabilir mi sorarsan çok sevinirim. Boşuna uğraşmayalım.Canım bende bu ayın 12 sinde pik gördüm.yarın sabah kontrole gidip doktora sorucam bakalım çatlamış mı.en azından testler doğru mu bende sizleri bilgilendiririm.yarın mutlaka yazıcam sonucu
Ben göremedim valla sadece hissediyorum ama cikmiyor fena kasik agrim var simdi sivi alimina dikkat etmeden yaptim nerdeyse o kadar silikki cizgi zor çıkıyor ben cok su iciyorum gun icinde belki de beni su cok etkiliyor 3 saat de icmesem belkide pik oldugu halde cok su ictigimden piki yakalayamiyorum artik onu dusunmeye basladim guvenmiyorum ben ovulasyon testlerine hic bu kadar silik cikmamisti feneri acinca goruyorum cizgiyi o derece halbuki 3 saat su icmeden yaptigimda koyulasma vardi degisik ya anlayamadimBen şu yumurtlama belirtilerini hiç anlamıyorum kendimdekasık ağrısı akıntı falan anlamıyorum ovulasyon testiyle anladım çift çizgiyi görünce bende mi belirsiz ben mi anlamıyorum anlamadım
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibiTeste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün)
2.kez yumurtlama olabilir.bazisida ovulasyonla gebelik ogreniliyor diyor istersen kaset test falan varsa bi gebelik test yap erken gebelikte ii olurMerhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
2.kez yumurtlama olabilir.bazisida ovulasyonla gebelik ogreniliyor diyor istersen kaset test falan varsa bi gebelik test yap erken gebelikte ii olur
Açıkçası ben o kadar test yapip tek cizgi gordum ki icin icini yesede yap canim tek cizgi ciksada daha erken cikmayabilir ya da bekleyebilirim diyorsan bekle canim6 gün olduğu için yapmaya korkuyorum açıkçası yine tek çizgi görmek istemiyorum
Cnm ne yaptın merak ettim seni aklım sende kaldı.adet olsamda olmasamda yani testlerde cikarsa da yazacam cnm seninde gönlündeki olsun ins. hayirla ve saglikla olsun inş. hepimizin
Aklimdan aldin valla canım aynen ne yapti acaba ses de cikmadiCnm ne yaptın merak ettim seni aklım sende kaldı.
cnm inan hala olmadım dun yaptim kaset test o kadar silik ki zor gördüm bugun sabah yaptim cok beklemeden işe gittim geldigimde dunden daha cok belli etti kendini anlamadim sabah bu kez erken gebelik testi yapacam eger cikarsa direk doktora gidip iğne kullanacam o da varsaCnm ne yaptın merak ettim seni aklım sende kaldı.
hala bekliyorum cnm yazdim diger arkdasa bak istersen sende muamma oldum sonundaAklimdan aldin valla canım aynen ne yapti acaba ses de cikmadi
Kaç gün oldu gecikeli. Allah'ım hayırlı haberler almasını nasip et ins. Bizlerde alalım bu sefer hamileliklerimizi takip edelim insallah. Kesin bize yarın yaz lutfen testlerini olur mu.cnm inan hala olmadım dun yaptim kaset test o kadar silik ki zor gördüm bugun sabah yaptim cok beklemeden işe gittim geldigimde dunden daha cok belli etti kendini anlamadim sabah bu kez erken gebelik testi yapacam eger cikarsa direk doktora gidip iğne kullanacam o da varsa
olur cnm benim bugun ile 4 gun oldu 10 acak olmam gerekirdi hala bekliyorum gecen hafta baya kasiklarim agridi resmen nefesimi kesti ilk kez oyle agridi normalde bilirim agrisini simdi ise baya göğüs agrisi resmen dun gece agrisiyla uyandim bakalim ins. seninde bekleyen herkesinde muradi olurKaç gün oldu gecikeli. Allah'ım hayırlı haberler almasını nasip et ins. Bizlerde alalım bu sefer hamileliklerimizi takip edelim insallah. Kesin bize yarın yaz lutfen testlerini olur mu.
Canım silik de olsa sen neden riske atiyorsun kendini direk acile gidip kan versene canimhala bekliyorum cnm yazdim diger arkdasa bak istersen sende muamma oldum sonunda
Amiinn.olur cnm benim bugun ile 4 gun oldu 10 acak olmam gerekirdi hala bekliyorum gecen hafta baya kasiklarim agridi resmen nefesimi kesti ilk kez oyle agridi normalde bilirim agrisini simdi ise baya göğüs agrisi resmen dun gece agrisiyla uyandim bakalim ins. seninde bekleyen herkesinde muradi olur
Aman sallasana canim ne derlerse desinler senin ve hamissen bebeginden daha mi onemli senin durumun belli yani cekinme kan ver bencekac aydir tanidilar artik beni bu kez dedim testte ciksin oyle gideyim inan artik her seferinde kan almaya utaniyorum ya ama en azindan elimde erken olani var confort onda ins. cikarsa gidecm.
Aman sallasana canim ne derlerse desinler senin ve hamissen bebeginden daha mi onemli senin durumun belli yani cekinme kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?