Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende bu ayın 12 sinde pik gördüm.yarın sabah kontrole gidip doktora sorucam bakalım çatlamış mı.en azından testler doğru mu bende sizleri bilgilendiririm.yarın mutlaka yazıcam sonucu

Canım bende bu ayın 12 sinde pik gördüm.yarın sabah kontrole gidip doktora sorucam bakalım çatlamış mı.en azından testler doğru mu bende sizleri bilgilendiririm.yarın mutlaka yazıcam sonucu
Canım bu testlerin yanılma payı olabilir mi sorarsan çok sevinirim. Boşuna uğraşmayalım. hadi inşallah hayırlı haberler alırsın

Kizlar bende ilk defa bu kadar yumurta kivaminda akinti oluyor ve kasiklarim agriyor halsizlik var ve yuzumde sivilce cıktı yumurtlama belirtileri ama testim bu koguluga anca geldi acaba test mi yanlis bilemedim ya hic piki goremiyorum 17.günüm bugün gecen ay 28.gune kadar yaptim pik olmadi. Felaket kasik agrisi var akıntı var bu testlerin yanıltma durumu var mi gercekten doktordan ogrenirsen yaz canim yoksa bende gidicem doktora yumurtlama olmuyor diye

Ben şu yumurtlama belirtilerini hiç anlamıyorum kendimde kasık ağrısı akıntı falan anlamıyorum ovulasyon testiyle anladım çift çizgiyi görünce bende mi belirsiz ben mi anlamıyorum anlamadım

Ben şu yumurtlama belirtilerini hiç anlamıyorum kendimde kasık ağrısı akıntı falan anlamıyorum ovulasyon testiyle anladım çift çizgiyi görünce bende mi belirsiz ben mi anlamıyorum anlamadım
Ben göremedim valla sadece hissediyorum ama cikmiyor fena kasik agrim var simdi sivi alimina dikkat etmeden yaptim nerdeyse o kadar silikki cizgi zor çıkıyor ben cok su iciyorum gun icinde belki de beni su cok etkiliyor 3 saat de icmesem belkide pik oldugu halde cok su ictigimden piki yakalayamiyorum artik onu dusunmeye basladim guvenmiyorum ben ovulasyon testlerine hic bu kadar silik cikmamisti feneri acinca goruyorum cizgiyi o derece halbuki 3 saat su icmeden yaptigimda koyulasma vardi degisik ya anlayamadim

Merhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum

Eklentiler

• 75B6CE86-FDA1-4DDE-914F-3B921204D93C.jpeg
    217,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 7E135648-EECD-4FBF-A532-9C51C8728AF8.jpeg
    209,9 KB · Görüntüleme: 43
  • D5911346-4F7B-4EFB-8895-E48DCFDB6D09.jpeg
    204,7 KB · Görüntüleme: 47
  • D8A3F2C6-BB51-4B9B-80DC-9052E3FE67A0.jpeg
    218,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 35098DB3-198C-4A07-9D68-E269E1C07CC7.jpeg
    204,9 KB · Görüntüleme: 51
  • D9B7926F-7D19-498A-B437-FB4242A4D5D5.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 51
2.kez yumurtlama olabilir.bazisida ovulasyonla gebelik ogreniliyor diyor istersen kaset test falan varsa bi gebelik test yap erken gebelikte ii olur

6 gün olduğu için yapmaya korkuyorum açıkçası yine tek çizgi görmek istemiyorum
Açıkçası ben o kadar test yapip tek cizgi gordum ki icin icini yesede yap canim tek cizgi ciksada daha erken cikmayabilir ya da bekleyebilirim diyorsan bekle canim

Cnm ne yaptın merak ettim seni aklım sende kaldı.
cnm inan hala olmadım dun yaptim kaset test o kadar silik ki zor gördüm bugun sabah yaptim cok beklemeden işe gittim geldigimde dunden daha cok belli etti kendini anlamadim sabah bu kez erken gebelik testi yapacam eger cikarsa direk doktora gidip iğne kullanacam o da varsa

Kaç gün oldu gecikeli. Allah'ım hayırlı haberler almasını nasip et ins. Bizlerde alalım bu sefer hamileliklerimizi takip edelim insallah. Kesin bize yarın yaz lutfen testlerini olur mu.

Kaç gün oldu gecikeli. Allah'ım hayırlı haberler almasını nasip et ins. Bizlerde alalım bu sefer hamileliklerimizi takip edelim insallah. Kesin bize yarın yaz lutfen testlerini olur mu.
olur cnm benim bugun ile 4 gun oldu 10 acak olmam gerekirdi hala bekliyorum gecen hafta baya kasiklarim agridi resmen nefesimi kesti ilk kez oyle agridi normalde bilirim agrisini simdi ise baya göğüs agrisi resmen dun gece agrisiyla uyandim bakalim ins. seninde bekleyen herkesinde muradi olur

kac aydir tanidilar artik beni bu kez dedim testte ciksin oyle gideyim inan artik her seferinde kan almaya utaniyorum ya ama en azindan elimde erken olani var confort onda ins. cikarsa gidecm.

Amiinn.

kac aydir tanidilar artik beni bu kez dedim testte ciksin oyle gideyim inan artik her seferinde kan almaya utaniyorum ya ama en azindan elimde erken olani var confort onda ins. cikarsa gidecm.
Aman sallasana canim ne derlerse desinler senin ve hamissen bebeginden daha mi onemli senin durumun belli yani cekinme kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…