• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve üstüne görme?

Heratlas

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
72
9
6
29
Herkese merhaba, iki gün önce adet olmam gerekiyordu. Aklıma gelmişken ovulasyon testi yapayım dedim ve pozitif çıktı. Dün regl oldum, normalde çok ağrım olur ama hiç hissetmedim bile. Hafif bir kanama gibi oldu, kahverengi ve bugün yani ikinci gün bitti. Dün yaptığım ovulasyon testi de pozitif. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Gebelik işareti olabilir mi, yardımcı olabilir misiniz? Testte T çizgisi koyuysa pozitif diyor ama, testi de ekledim :)

Eklentiler

• ovü.jpg
    ovü.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 109
Herkese merhaba, iki gün önce adet olmam gerekiyordu. Aklıma gelmişken ovulasyon testi yapayım dedim ve pozitif çıktı. Dün regl oldum, normalde çok ağrım olur ama hiç hissetmedim bile. Hafif bir kanama gibi oldu, kahverengi ve bugün yani ikinci gün bitti. Dün yaptığım ovulasyon testi de pozitif. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Gebelik işareti olabilir mi, yardımcı olabilir misiniz? Testte T çizgisi koyuysa pozitif diyor ama, testi de ekledim :)
Ovulasyon kanaması yaşamışsınız

canım o zaman hamilelik olabilşr yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin ben o kısmı kaçırmışım bir test yap

Bence siz gebesiniz benim de kızımda regl olacakken gebe kalmışım az bı kanama oldu kahveye dönük sonra gebe oldugumu anladım o kanama yerleşme kanaması bence bı kan verin

Canım normalde regl döngüm 32 gün. Şu an regl olmama 8 gün var ve kahverengi akıntım var 1 gündür kan yok akinti gibi çok az. Ovülasyon testi laboquik marka hafif pozitif gibi. Çok istiyorum hamile kalmak 6 aylik evliyim bana yardimci olun lütfen.

Back