Ovülasyon testi ve Düzensiz Regl

atanamamis ogretmen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
135
81
26
Çok karışık ve uzun hakkınızı helal edin🐣🫶🏻 Benim son adet başlangıcım 3 Şubattı, gebelik şüphesiyle 2 kere test yaptım ama ikisi de negatif çıktı. Bayağı gecikti ve hâlâ regl olmadım. Birgebeningünlüğü sayfasından ovülasyon testleri almıştım, alanlar bilir normalde regl bittikten 1 gün sonra başlamamız gerekiyor ama ben dün kendimde yumurtlama belirtileri gördüğüm için reglimin başlayıp bitmesini beklemeden dün yaptım, bugün de (28 mart) ikinci yumurtlama testini yaptım ve pozitif çıktı. Bu düzensiz döngümden kaynaklıdır değil mi mümkün müdür yumurtlama olması?🐣

Eklentiler

• 75CAC1A8-292C-47B5-B04A-ED2EB984AD55.jpeg
    75CAC1A8-292C-47B5-B04A-ED2EB984AD55.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 111
Bi kadin ayda 2 kez yumurtlama da görebilir siz tahmin etmissiniz ve yumurtlamayi yakalamissiniz kesinlikle 3 gun ust uste degerlendiriin hadi hayırlısı olsun hakkimizda bende bir gebenin gunlugunden test aldim.ve mart 25 te yumurtlama gördüm degerlendirmelerimi yaptim gerisi rabbimin takdiri insallah hamile kaliriz

Eklentiler

• IMG-20230325-WA0027.jpeg
    IMG-20230325-WA0027.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 97
Bi kadin ayda 2 kez yumurtlama da görebilir siz tahmin etmissiniz ve yumurtlamayi yakalamissiniz kesinlikle 3 gun ust uste degerlendiriin hadi hayırlısı olsun hakkimizda bende bir gebenin gunlugunden test aldim.ve mart 25 te yumurtlama gördüm degerlendirmelerimi yaptim gerisi rabbimin takdiri insallah hamile kaliriz
Ayyy ne güzel yazdın teşekkür ederim, hayırlısıyla inşallah hamile kalırız amiiin ❤️🌷🥰

Kızlar sadece 3/4 günle ilişkiye girerek yunurtlama döneminde hamile kalma şansı varmı ben geçen ay haftaya tüm değerlendirdik hergün testleride yaptım hem pozitifti vs ama olmadı neden ve adetimde düznsiz bundan sonra adet oldum buseferde bikaç gün arayla deniyoruz acaba kalırmıyım hamile

X