Ovulasyon Testi ve değerlendirme

Canım ben sende yumurtlama görmedim doktor çatlamadan öncede görmüş müydü yumurtanı ? Progesteron testi falan yapıldı mı
Solda 23 21 19 2 tane 17 15 ve 9 olmak üzere yumurtam vardı ve ölçüsü alınmayan küçükler sağda 4 tane vardı ama orda kist olduğu için ordan ümitli değilim dedi bende görmedim pik ama pazar günü alt karında ağrı gaz yani direk hissettim catlamayı

Bende bi kere gitmiştim de 1 yumurtam vardı benim sağ tarafım full kist var PCOS kaplı sizde sorun yok sanırım bende yumurtlama olursa şükür işte bir gittiğimde 14 gibi bir şeydi boyutu gün söyledi sonra baktırdım çok güzel çatlamıştı fakat hamile kalmamıştım

Üzülme Rabbim verirse olur benim de ilaçla oldu yumurta ama eşim yoktu değerlendiremedik o kadar yumurta boşa gidecek gibi

Üzülme Rabbim verirse olur benim de ilaçla oldu yumurta ama eşim yoktu değerlendiremedik o kadar yumurta boşa gidecek gibi
Ben şimdi hamileyim inşallah sizde hamile kalırsınız hamile kalmasaydım bende ilaçlı tedaviye başlayacaktım o yüzden yumurta daha fazla oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…