Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar selam, uc gundur ovulasyon testi yapiyorum ama T cizgisi hayalet cizgi cikiyor. Her seye dikkat ederek yapiyorum testi, daha once hamile kaldigim zaman yaptigim ovulasyon testi hic boyle cikmamisti yasayan var mi?
İki üç gün sonra lh artıyor diyorlar benim de reglimin 3. Günü normal mi bu renk olması çözemedim ama en güzeli innovita diye marka var aşırı hassasmış
İki üç gün sonra lh artıyor diyorlar benim de reglimin 3. Günü normal mi bu renk olması çözemedim ama en güzeli innovita diye marka var aşırı hassasmış
Şuan reglim hatta dördüncü güne girdim bir iki güne kesilir ama renk bu kadar koyu oluyor mu yoksa yumurtlamaya mı yaklaştım biter bitmez olur mu bilemedim
Şuan reglim hatta dördüncü güne girdim bir iki güne kesilir ama renk bu kadar koyu oluyor mu yoksa yumurtlamaya mı yaklaştım biter bitmez olur mu bilemedim