• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi sonucum.bakar mısınız?

scaarlet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
223
3
116
Tekirdağ
Arkadaşlar ben bu ay wondfo marka ovulasyon testi kullandım. Bugun adetimin 17.günü ve az once yaptığım testte ilk defa bu kadar koyu çizgi yakaladım. Çizgiler eşit diyebilirim. Benden o uzayan akıntının ne zaman gelmesi gerekir acaba, bilgisi olan var mı? bir de benim adet döngüm düzenli ve 28 gündür. bu ay da 28 gün olacağını tahmin ediyorum. eğer 28 gün ise geç yumurtlamış olabilir miyim. Bu mümkün mü?

canim cizgiler esitse bekleme akintiyi. bu aksam ve yarin aksami hatta diger gunu iyi degerlendir.

akinti icin vajinanin icinden ornek alman lazim. onu da yapma. zaten ovulasyon ile belirlemissin. hadi kolay gelsin.

Arkadaşlar ben bu ay wondfo marka ovulasyon testi kullandım. Bugun adetimin 17.günü ve az once yaptığım testte ilk defa bu kadar koyu çizgi yakaladım. Çizgiler eşit diyebilirim. Benden o uzayan akıntının ne zaman gelmesi gerekir acaba, bilgisi olan var mı? bir de benim adet döngüm düzenli ve 28 gündür. bu ay da 28 gün olacağını tahmin ediyorum. eğer 28 gün ise geç yumurtlamış olabilir miyim. Bu mümkün mü?
Geç yumurlamış olabilirsin canım.Çift çizgi pozitif demek testler genellikle doğru gösteriyor.

Back