- 13 Şubat 2023
- 33
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi merakediyorum95
-
Bunlar pik değilArkadaslar merhaba, 3 ay once pko teshisi konuldu. Fakat adetlerim her zaman duzenlidir. Bir kac aydir hamile kalmak istiyorum fakat kalamadim. Bu ay ovulasyon test yapmak istedim fakat sonuclar bu sekilde oldu. Adet baslangicimdan 11 gun sonra bu testi yapmaya basladim. Peak noktasi hangi gundur? Ve Cift cizgi ama silik cikmasi normalmi ? Tek cizgi olmasi gerekmiyor mu?
Bu benim testimBunlar pik değilyapmaya devam edin ikisi de aynı koyulukta veya t daha koyu olacak
Sizing testinizin markasi nedir acaba ?Bunlar pik değilyapmaya devam edin ikisi de aynı koyulukta veya t daha koyu olacak
Adet biter bitmez başlamanız gerek. 11.gün geç olmuş.adetim bittik
Adetim bittikten 4 gun sonra yapmaya basladim. Yani adetimin baslangici ile birlikte 11. Gune denk geliyorAdet biter bitmez başlamanız gerek. 11.gün geç olmuş.
9 'da olmuş,umarım değerlendirdiniz?Bu benim testim
4 ğün gaye normal,her kadının döngüsü farkldır,ben mesela 21 ğünde yumurtlamıştımAdetim bittikten 4 gun sonra yapmaya basladim. Yani adetimin baslangici ile birlikte 11. Gune denk geliyor
Evet degerlendirdik. 9 da daha belirgindi fakat tek cizgiye dusmesi gerekmezmi diger gunler vs9 'da olmuş,umarım değerlendirdiniz?
evet canım düşmedimi senin ki?Evet degerlendirdik. 9 da daha belirgindi fakat tek cizgiye dusmesi gerekmezmi diger gunler vs
Adetiniz biter bitmez yumurtlamiş da olabilirsiniz. O yüzden 7.gunden itibaren ovu testi yapmaniz gerekAdetim bittikten 4 gun sonra yapmaya basladim. Yani adetimin baslangici ile birlikte 11. Gune denk geliyor
4 şubattan 12 şubata kadar her günü değerlendirdim inşallah vardır çok istiyorum9 'da olmuş,umarım değerlendirdiniz?
LubodicqSizing testinizin markasi nedir acaba ?
hayırlı olsun canım her ğün fazla bile olmuş,iki günde bir yeterli oluyor:))))4 şubattan 12 şubata kadar her günü değerlendirdim inşallah vardır çok istiyorum
Uygulama 10 gün için gösteriyorduhayırlı olsun canım her ğün fazla bile olmuş,iki günde bir yeterli oluyor:))))
Teşekkür ederim bende bu ay bu testlerden ilk defa yapacağım da ondan sordumMeet you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?