Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlaaar Yukardan 11 12 13 14 15 diye gidiyor. Adetime 1 hafta kala ilki. Sizce yumurtlama olup çatlamış mıdır? O günlerde hep kramplar girdi bu çatlama göstergesimi acaba?
Merhaba.sondakından bir gün sonra patlar bence.ikinci çizgi kadar koyu olmalı birinci çizgi sizinki onu kadar değil ama yakın.ondan bir gün sonrasında patlar diye dedim..bende yapmıştım ekledim fotosunu.altdan yukarıya doğru.26 sı yumurtlama günümdü.27 yazılan ertesi gün patlamışdı.bir gün sonra soluk çıkıyor patlarsa
Merhaba.sondakından bir gün sonra patlar bence.ikinci çizgi kadar koyu olmalı birinci çizgi sizinki onu kadar değil ama yakın.ondan bir gün sonrasında patlar diye dedim..bende yapmıştım ekledim fotosunu.altdan yukarıya doğru.26 sı yumurtlama günümdü.27 yazılan ertesi gün patlamışdı.bir gün sonra soluk çıkıyor patlarsa