köyü çıkar git gide dahada koyulaşır ben öyle orenmiştimArkadaşlar merhaba 6 eylülde yumurtlamam oldu 8 eylülde çatladı. 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif. Adetlerim düzensiz en son 22 ağustosta oldum. Bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi çok silik. Bi çok insan hamilelik için t çizgisinin koyu olması gerekiyor demiş. Acaba ovulasyonda t çizgisi silik olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı acaba. Yoksa umudumu kesmelimiyim. Cevaplarınız için teşekkürler
benim ablamda yapmış adetini 10 günü yumurtlama gördü 11 günü çatlamışmı diye bidaha yaptı ama aynı koyulukta neden ki acabaArkadaşlar merhaba 6 eylülde yumurtlamam oldu 8 eylülde çatladı. 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif. Adetlerim düzensiz en son 22 ağustosta oldum. Bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi çok silik. Bi çok insan hamilelik için t çizgisinin koyu olması gerekiyor demiş. Acaba ovulasyonda t çizgisi silik olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı acaba. Yoksa umudumu kesmelimiyim. Cevaplarınız için teşekkürler
Canım benim bayağı silikti çizgi bide yumurtlama olalı bayağı oldu senin kaç gün geçmişti öğrendiğinde ovulasyonla?köyü çıkar git gide dahada koyulaşır ben öyle orenmiştim
adetgunumde köyü çıkyodu gitgide t çizgisi koyulaşıyoduCanım benim bayağı silikti çizgi bide yumurtlama olalı bayağı oldu senin kaç gün geçmişti öğrendiğinde ovulasyonla?
Adetim düzensiz en son 22 ağustosta oldum. 16 gün oldu çatlamadan itibaren. Ona göre bayağı silik benim koyu bile değil. Bakalım sabah hamilelik testi yapıcamadetgunumde köyü çıkyodu gitgide t çizgisi koyulaşıyodu
inşallah hamilesindirAdetim düzensiz en son 22 ağustosta oldum. 16 gün oldu çatlamadan itibaren. Ona göre bayağı silik benim koyu bile değil. Bakalım sabah hamilelik testi yapıcam
Pek umudum yok ama sağol canım güzel dileklerin içininşallah hamilesindir
Canım merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün var inanılmaz koyu çıktı t çizgisi yumurtlamadan bile koyu sonra supelendim gebelik yaptım pozitif çıktı çok şükür. Yani seninde daha koyu olması gerekir ovulasyonHiç yardımcı olabilecek yok mu?
Yumrtlama dönemin ne zamandı acabaCanım merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım adetime 2 gün var inanılmaz koyu çıktı t çizgisi yumurtlamadan bile koyu sonra supelendim gebelik yaptım pozitif çıktı çok şükür. Yani seninde daha koyu olması gerekir ovulasyon
Merhaba canım, sanırım bu mesajından sonra gebesin tebrik ederimHanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız
evet canım çok şükür hamileyim darısı isteyen herkesin başına inşallahMerhaba canım, sanırım bu mesajından sonra gebesin tebrik ederimbenim de 6 günüm var ve testim seninki gibi, T aşırı koyu olmasa da gebelik oluyor demek ki, umut oldu bana da
Malesef önümüzdeki aya kaldı canımevet canım çok şükür hamileyim darısı isteyen herkesin başına inşallahson durum ne çok merak ettim inşallah hamilesindir
Bu arada canım benim de ağustosta ovulasyon böyle çıkmıştı o ara çok stres yaptım hamileyim falan diye sonra bıraktım ovulasyon testi bile yapmadım kafama göre takıldım hamile kaldım kafan rahat olsun canım geleceği bir zaman vardır mutlaka bebişin onu bekliyordurMalesef önümüzdeki aya kaldı canımtekrar tebrik ederim seni
İnşallah canım, bu hafta acı bir kayıp yaşadım, belki de böyle olması gerekiyordu dedim, inşallah kaybımın yerine bir can nasip eder AllahBu arada canım benim de ağustosta ovulasyon böyle çıkmıştı o ara çok stres yaptım hamileyim falan diye sonra bıraktım ovulasyon testi bile yapmadım kafama göre takıldım hamile kaldım kafan rahat olsun canım geleceği bir zaman vardır mutlaka bebişin onu bekliyordur
İnşallah canım en kısa zamanda dualarımdasınİnşallah canım, bu hafta acı bir kayıp yaşadım, belki de böyle olması gerekiyordu dedim, inşallah kaybımın yerine bir can nasip eder Allah