Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi silik çıkti
- Konu Sahibi perimasali00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Her gün aynı saatte yapmaya devam edin ilerleyen günlerde koyulastigini görürsünüzGebe kalmayi düsünuyorum ovulasyon testi aldim adetin 14. Günu yapmaya basladim tek cizgi çikti gun boyunca 4. Gun silik cikti 3 gundur silik çikiyo acaba ne zaman koyulaşacak
belki 13 de pikti:) gec kalmıssın yapmaya. adet dongun kac gunluk?Gebe kalmayi düsünuyorum ovulasyon testi aldim adetin 14. Günu yapmaya basladim tek cizgi çikti gun boyunca 4. Gun silik cikti 3 gundur silik çikiyo acaba ne zaman koyulaşacak
Her gün aynı saatte yapmaya devam edin ilerleyen günlerde koyulastigini görürsünhe
Yok 13 olamaz cunku 17. Gun silik cikmaya testi ilk yaptimgim gün sadece c cizgisi vardi üc gun boyuncqbelki 13 de pikti:) gec kalmıssın yapmaya. adet dongun kac gunluk?
Adet bittikten bir gün sonra yapmaya başlamanız gerekiyorduYok 13 olamaz cunku 17. Gun silik cikmaya testi ilk yaptimgim gün sadece c cizgisi vardi üc gun boyuncq
Her gün ayni saatte yapiyorum ilk idrarla yapmiyorum sıvi alimini kesiyorum 7 aralikta adet oldum ortalama adet surem 28 gun adetin 14. Günu basladim ilk üc gun sadece c cizgisi vardi yani tek cizgi 16. Gün ikinci cizgi silik cikmaya baladi üc gündur silik çikiyo koyulasir umudu ile bekliyorumHer gün aynı saatte yapmaya devam edin ilerleyen günlerde koyulastigini görürsünüz
Elime gec ulastiAdet bittikten bir gün sonra yapmaya başlamanız gerekiyordu
Hergun ayni saate yapiyorum ilk idrarla yapmiyorum sıvi alimini kesiyorum ilk üc gun tek cizgiydi 4 gun silik cikmaya basladi uc gundur silik koyulqsir umudu ile bekliyorumHer gün aynı saatte yapmaya devam edin ilerleyen günlerde koyulastigini görürsünüz
anlamıyorum ben tam. adetin baslangıc gununden kacıncı gun yaptınız ılk testı?Yok 13 olamaz cunku 17. Gun silik cikmaya testi ilk yaptimgim gün sadece c cizgisi vardi üc gun boyuncq
14. Gün yaptim ama kacirmamisim ovulasyon gununu ilk üc gün tek cizgiydi 4. Gun silik cizgi cikti üc gundur de silik cizgi cikiyo koyulasir i diye bekliuorum
O zaman devam edin yani merak etmeyin ikinci çizgi koyulascaktir bı kaç güne bende yapmaya başladıktan 14 gün sonra pik gördüm biraz sabır istiyo tabi14. Gün yaptim ama kacirmamisim ovulasyon gununu ilk üc gün tek cizgiydi 4. Gun silik cizgi cikti üc gundur de silik cizgi cikiyo koyulasir i diye bekliuorum
Tesekkur ederim peki sizin silkk cizgiyi gordukten kac gun sonra koyulastiO zaman devam edin yani merak etmeyin ikinci çizgi koyulascaktir bı kaç güne bende yapmaya başladıktan 14 gün sonra pik gördüm biraz sabır istiyo tabi
Bakın bu şekildeydi benim testlerimTesekkur ederim peki sizin silkk cizgiyi gordukten kac gun sonra koyulasti
Eklentiler
Benim 6 gündür yapiyorum uc gundur silik cikiyo adet gunumede cok kalmadi yumurtladan adet mi olacam diye korkuyorum 3 ocakta adet olcamBakın bu şekildeydi benim testlerim
İnşallah bı kaç güne yumurtlama görürsünüz zaten dongunuz de 28 günmüş yani olumlu düşünün
Ins yaİnşallah bı kaç güne yumurtlama görürsünüz zaten dongunuz de 28 günmüş yani olumlu düşünün
Yumurtlama olduğu test var mı burdaBakın bu şekildeydi benim testlerim
Yumurtlama olduğu test var mı burda
En son ki testte ikinci çizgi koyu çıktığı için o günün akşamı da tekrar bı test yaptım ve yumurtlama olmuştuYumurtlama olduğu test var mı burda
Sağlıkla kavuşun yumurtlama dan kaç gün sonra test yaptınız