Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi silik çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatya011

18.09.2020🐣 25.05.2022
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
2.689
3.449
133
26
Merhaba kızlar. Normalde sat dan 20 gün geçti benim 12.gün göğüslerim ağrımaya başladı akıntımda yogun ve ıslaktı yani 1 hafta once yumurtladım diye düşünüyorum ve şuan adetime 1 hafta var . Silik çıkma nedeni sizce ne olabilir. Test daha bugün geldi sipariş etmiştim daha önce kullanmadım ilk defa kullanıyorum ama genelde paylaşanlar 2 3 gün silik çizgi görüyor bende şaşırdım

Eklentiler

• PhotoGrid_1574177497193.jpg
    388,7 KB · Görüntüleme: 50
Şuan daha netleşti

Eklentiler

• PhotoGrid_1574178879001.jpg
    332,8 KB · Görüntüleme: 42
Canim ovulasyon testi hep silik cikartir zaten yumurtlama olmasi icin ikisinin ayni koyulukta veya t cizgisinin daha koyu olmasi gerek. Gebelik testi yap eger gebelik mi diye dusunuyorsan.

Canim ovulasyon testi hep silik cikartir zaten yumurtlama olmasi icin ikisinin ayni koyulukta veya t cizgisinin daha koyu olmasi gerek. Gebelik testi yap eger gebelik mi diye dusunuyorsan.
Yumurtlamaya yakın ve hemen sonrasında silikleştiğini biliyordum da o yüzden sordum test yaptım ama onda birşey çıkmadı zaten 1 hafta var dedim acaba 2 kere filan mı yumurtladım

Hamilesin büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…