Aslında hamile kalirsam gercekten tam anlamiyla mucize olacak ama yine de umudum var bi köşede, sabahtan aksama kk daki forumlari okuyorum, daha da umutlanabilecegim biseyler gorebilmek icin
Bende polikistik over var, ilaçsız adet bile olamam nerdeyse, esiminse sperm sayisi toplamda 13 milyon, ml de 5.5 milyon çıktı, prof normal yolla olmaz, asilamayla da vakit kaybetmeyin, maddi manevi yipranirsiniz bi an önce
tüp bebek deneyin dedi, eşimin sonucu iyi olsa bana yumurta gelistirici ilac verecekti ama bu durumda bosuna ilac icmis olursun diyince ben de o zaman yazmayin dedim
o an ümidimi tamamen kaybetmistim çünkü, esimin sonuçlarını dr a gostermeden once ben de anlamistim dusuk olduğunu ama keçiboynuzu falan aliriz bişeyler yapariz diyodum kendi kendime, dr un konuşması benim bi anda tüm umitlerimi tuketmisti, sonra bi süre gecip de kafamı toparlayinca pes etmemeye karar verdim, kendime bal tarcin corekotu kürü yaptim, her gun degil ama arada incir havuc kürü yaptim, bitki caylari ictim, önceki dr umun verdigi inofolic ilacini kullandim, yumurta kabugunu inceltip catlamasini kolaylastiriyomus galiba, hatta yumurtlamama yakın dozunu biraz artirdim yumurtam catlasin diye, esime de keçiboynuzu kürü yaptim, ovulasyon testim silik de olsa mutlu oldum, ilişkiden sonra hemen kalkmadim, sabah namazı vakti kalkip aldım dusumu, işin özü elimden geleni yaptım, bundan sonrası Allahin takdiri, yüce Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin, bize de bunu razı eylesin inşallah.