Merhaba ben de adetime bir gün varken ovulasyon testi yapmıştım ama bayağı koyu renkti, pozitifti sonra iki gün sonra erken gebelik testi yapınca çok silik çizgi çıkmıştı.Lütfenn yardımcı olunnn kızlar
Gerçekten mii canım gözün aydın acaba bende de olurmu ki öyleeMerhaba ben de adetime bir gün varken ovulasyon testi yapmıştım ama bayağı koyu renkti, pozitifti sonra iki gün sonra erken gebelik testi yapınca çok silik çizgi çıkmıştı.Hamileymisim şuan kan verdim. Yeni öğrendim
Çok teşekkür ederim canim.Gerçekten mii canım gözün aydın acaba bende de olurmu ki öylee
Kızlar merhaba size bir şey sorucaktım lütfen fikrinizi söylerseniz çok sevinirim. Adetime 3 gün var ve ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. Yani ikinci çizgi biraz silik çıktı. Gebelik testi yapıyorum negatif. yumurtlama günüm geçeli çok oldu. Dediğim gibi adetime 3 gün var sizce gebelikle mi alakalı böyle öğrenen varmı? Bu ovulasyon testi Eki Görüntüle 2644948
Hadi yaa bir umut işte teşekkür ederim canımCanım inşallah vardır ama bu kadar silik çizgi çıkması nırmal yani vücudumuzda çok az da olsa lh hormonu var bu yüzden çıkıyor
Gebelik durumu varsa t çizgisi c den daha koyu çıkması lazım aynı pik olduğunda ki gibi
Hadi yaa bir umut işte teşekkür ederim canım
İnşallahİnşallah vardır
Tamam canımYarin ve sonraki gun tekrar gebelik testi yap
.Kızlar merhaba size bir şey sorucaktım lütfen fikrinizi söylerseniz çok sevinirim. Adetime 3 gün var ve ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. Yani ikinci çizgi biraz silik çıktı. Gebelik testi yapıyorum negatif. yumurtlama günüm geçeli çok oldu. Dediğim gibi adetime 3 gün var sizce gebelikle mi alakalı böyle öğrenen varmı? Bu ovulasyon testi
Eki Görüntüle 2644948
Benimde fikrim olmadığı için danışmak istedim canım adet gecikmesi bekleyeceğim ve kasıklarımda ağrı, belimde ağrı, bir de beyaz yoğun akıntım var.
bu pozitif degılkı kopkoyu olması lazm ovulasyon testınde . Adet gunun veya adetın gectıgı zaman testı tekrarlamanı oneririrm . Bazen hemen cıkmıyor .
Benimde fikrim olmadığı için danışmak istedim canım adet gecikmesi bekleyeceğim ve kasıklarımda ağrı, belimde ağrı, bir de beyaz yoğun akıntım var
Amin inşallah canım sen hamilesin sanırım senin belirtilerin nelerdi biraz bahseder misin rica etsemhakkında hayırlısı olsun canım ❤
Amin inşallah canım sen hamilesin sanırım senin belirtilerin nelerdi biraz bahseder misin rica etsem
Anladım canım inşallah sağ salim kucağına alırsın teşekkür ederim cevapladığın içinBizimde bi süre olmadı ne zamankı akısına bıraktım kafaya takmadımhamıle oldugumu öğrendim . Benım yumurtlama donemı ve sonrasında cok gazım vardı . Yumurtlamın 10. Gunuydu sanırım aksma otururken ates bastı yanıyordum resmen . Ertesi gun baktımkı kahvrengi lekelenmem oldu adetıme 4-5 gun vardı bende erken adet oldum diye üzüldüm . Sonra bekledım baktım gelen giden yok . Adet gunu test yaptım öğrendim . Kasık agrısı ve gogus agrısını ben belırtı olrak saymıyorum cunku adete yakın hep olur bende .
Anladım canım inşallah sağ salim kucağına alırsın teşekkür ederim cevapladığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?