Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım pik olmuş değerlendirinKızlar görsel ekliyorum. Geçen ay kullandım ovulasyon ama beceremedim ilkkez şimdi böyle net çıktı anlayan varsa yazabilir mi lütfen iyi geceler şimdiden
Ay değerlendirdim de yarın testi tekrarlıyımmı ? Dün silik çizgi vardı ama öylesine yapmıştık. Simdi süreci nasıl yöneteyim?Evet canım pik olmuş değerlendirin
Henüz olmamış devam edinBenim testlerime de bakar mısınız ? En son pik olmuş mu yoksa yakın mı
Eki Görüntüle 3530070
Mesajınızı 3-4 yerde daha gördüm size cevap veren olmuş ısrarla aynı şeyi neden atıyorsunuz merak ettimBenim testlerime de bakar mısınız ? En son pik olmuş mu yoksa yakın mı
Eki Görüntüle 3530070
Testi tekrarlayın catlama görene kadar değerlendirin bir sorun yoksaAy değerlendirdim de yarın testi tekrarlıyımmı ? Dün silik çizgi vardı ama öylesine yapmıştık. Simdi süreci nasıl yöneteyim?
Evet 3 konuya sordum ama bir yanıt alamadım bir sorun mu var ? Cevap veren olmuş diyorsunuz ama bana gelen bir bildirim de yok ?Mesajınızı 3-4 yerde daha gördüm size cevap veren olmuş ısrarla aynı şeyi neden atıyorsunuz merak ettim
Yok bi sorun çok şükür bugün de testi tekrarlayacağım artık bugün üst üste 3 oluyor. İnşallah çatlarTesti tekrarlayın catlama görene kadar değerlendirin bir sorun yoksa
Bu da bu sabahki yani şimdi yaptığım test hala çatlama olmamış akşam tekrrlayacağım. Ama bu gece ilişkiye girmesem olur mu çünkü bugün üçüncü gün oluyor yarın eğer çatlama olursaTesti tekrarlayın catlama görene kadar değerlendirin bir sorun yoksa
Bunuda şimdi yaptım 1 ocak dün ilişki oldu 1 ocakta çizgi silikti. Bu gece de yaparsam 3 olacak yarında çatlama olursa ne yapayım fikir verinYok bi sorun çok şükür bugün de testi tekrarlayacağım artık bugün üst üste 3 oluyor. İnşallah çatlar
Önemli olan çatlama canim.Catlamayi iyi değerlendirBunuda şimdi yaptım 1 ocak dün ilişki oldu 1 ocakta çizgi silikti. Bu gece de yaparsam 3 olacak yarında çatlama olursa ne yapayım fikir verin
Tamam canım bu günü de değerlendirelim yarın da böyle çift çıkarsa ertesi güne bırakırımÖnemli olan çatlama canim.Catlamayi iyi değerlendir