• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi pik süreci

tugsera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
76
15
3
28
Merhaba ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum yorumlayabilir misiniz takvime göre yarın yumurtlama gösteriyor ama en soldakini bir saat önce yaptım sırasıyla çektim. Çok çok silik gösteriyor ilk yaptığıma göre bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_20250102_173449.jpg
    IMG_20250102_173449.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 33
Sıvı alımına dikkat ediyorsanız daha pik olmamış, takvim daha genel bi tarih veriyor ona bakmayın hiç

Sıvı alımına dikkat ediyorsanız daha pik olmamış, takvim daha genel bi tarih veriyor ona bakmayın hiç
Bugün oruç tuttuğum için özellikle yaptım gün içinde. Yapmaya devam etmem gerekiyor mu peki tahmini ne kadar sürer kafam karıştı kusura bakmayın lütfen

Bugün oruç tuttuğum için özellikle yaptım gün içinde. Yapmaya devam etmem gerekiyor mu peki tahmini ne kadar sürer kafam karıştı kusura bakmayın lütfen
Benim reglime 4 gün kala yumurtlamam oldu bu ay . Hiç beklemiyordum Böyle bir şey .
Kendinizi tanımak için regl olana kadar yapın testleri kurallarına uyarak . Ben saate çok dikkat etmedim günde bir kere yapmıştım . Sonra doktora gitmiştim . Gerçekten çatlama görüldü bir gün sonra .

Benim reglime 4 gün kala yumurtlamam oldu bu ay . Hiç beklemiyordum Böyle bir şey .
Kendinizi tanımak için regl olana kadar yapın testleri kurallarına uyarak . Ben saate çok dikkat etmedim günde bir kere yapmıştım . Sonra doktora gitmiştim . Gerçekten çatlama görüldü bir gün sonra .
Siz de ovulasyon testi ile anladınız değil mi bunu ben de yumurtlama günümü öğrenmek için uygulamak istedim dediğiniz gibi yapmak en doğrusu sanırım teşekkür ederim

Siz de ovulasyon testi ile anladınız değil mi bunu ben de yumurtlama günümü öğrenmek için uygulamak istedim dediğiniz gibi yapmak en doğrusu sanırım teşekkür ederim
Evet evet testlerle yaptım.Sonra hemen doktora gittim . Yumurtalarım 17 ye ulaşmıştı . Bir gün sonra 20 oldu ve çatladılar 🥰

Merhaba bende ovulasyon testi kullanıyorum bir gebenin günlüğü sayfasının regl 10 gün kaldı hala yumurtlama pik göremedim şuan yorumunuz umut oldu tekrar bana birşey sormak istiyorum diğer yorum da Yumurta 17 mm demişsiniz benim kullandığım test için bazı yorumlar da 20 mm gösterdiğini yazmışlardı siz hangi markayı kullandınız pik günü koyulupu tam belli miydi yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende ovulasyon testi kullanıyorum bir gebenin günlüğü sayfasının regl 10 gün kaldı hala yumurtlama pik göremedim şuan yorumunuz umut oldu tekrar bana birşey sormak istiyorum diğer yorum da Yumurta 17 mm demişsiniz benim kullandığım test için bazı yorumlar da 20 mm gösterdiğini yazmışlardı siz hangi markayı kullandınız pik günü koyulupu tam belli miydi yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben de size sormak istiyorum inşallah cevap gelir yazdığınız soruya da mm hesabını nasıl yapıyorsunuz nereden öğreniyorsunuz 🙂

Merhaba. Bir gebenin günlüğünü kullanıyorum bende .
Eczaneden 5 Li paket almıştım bir de farklı marka .
Ovülasyon takibi yapın kızardıkça çizgileriniz bir doktora başvurun yumurta takibi yaptırma istiyorum dediğinizde on gün içinde zaten bir kez ödeme yapıp gidip geliyorsunuz . Çatlarsa ne ala çatlamazsa belki de aslında olmayan gebeliklerin sebeplerinden biri iğne verir size 😍

Doktora ne zaman gittiniz peki yumurta sayınızı nasıl öğrendiniz kusura bakmayın çok soru sordum:)
Estağfurullah pik görünce gittim . Hem test gerçekten gösteriyor mu hem de neden bu kadar geç yumurtladım diye gittim .
Test doğruymuş onu öğrendim . Geç yumurtlama için o klasik cevabı aldım . Bazen bünye yapabiliyor 😁

Estağfurullah pik görünce gittim . Hem test gerçekten gösteriyor mu hem de neden bu kadar geç yumurtladım diye gittim .
Test doğruymuş onu öğrendim . Geç yumurtlama için o klasik cevabı aldım . Bazen bünye yapabiliyor 😁
Anladım yani ben de yumurtlama olduğunu hissettiğim gün doktora gitsem yumurtalarım ne durumda diye cevabı alırım değil mi bazen kızıyorlar:)

Kızlar adetin 12.günü ovülasyon testim tertemiz tek çizgi çıktı. Birazcık silik olması gerekmez miydi biraz kramplarım ve uzayan akıntım vardı böyle 1-2 günde kopkoyu pike dönen var mı :( Akşam yaptım çok fazla çay ve su içmiştim bu kadar fark eder mi?

Back
X