• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi pik olmadan mı Çatlamış? Bakar mısınız

Sillage92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
48
6
1
32
Merhaba kızlar. 28 aralikta regl oldum. 31 Aralık akşamı bitti. Ve ben 2 ocakta yani dongumun 5.gunu ovulasyon testine basladim. Ve aynı gün pik gibi gordum
Şaşırdım da bu kadar erken olmaasina.

En baştaki ilk ikii test çubuğu 2ocak günü.
3.ve 4.test çubuğu, 3ocak gunu
5.test cubugu, 4 ocak
6.test çubuğu, 5 ocak
Ve sonuncusunu da az önce yaptım. Yani 7 ocak

Yani 2 ocakta başlamış 3 ocak gecesine kadar koyu. Sonra azalmış.
Biz 1 2 ve 3 ocagi degerlendirdik
Ama aklımda sorular var sizce pik olmuş mu. Yoksa yeterince kırmızı olmadan soluklasmis mi tekrar. Bu kadar erken yumurtlama olabilir mi? Yani dongumun 5. ve 6.gunu yumurtlama görünüyor.
Bu arada reglim çok duzenlidir. Hayatım boyunca En fazla bir gün gecikir o da nadirdir. Genelde günü gününe gelir

Eklentiler

• 1000102584.jpg
    1000102584.jpg
    174,9 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar. 28 aralikta regl oldum. 31 Aralık akşamı bitti. Ve ben 2 ocakta yani dongumun 5.gunu ovulasyon testine basladim. Ve aynı gün pik gibi gordum

5.test cubugu, 4 ocak
6.test çubuğu, 5 ocak

Ama aklımda sorular var sizce pik olmuş mu. Yoksa yeterince kırmızı olmadan soluklasmis mi tekrar. Bu kadar erken yumurtlama olabilir mi? Yani dongumun 5. ve 6.gunu yumurtlama görünüyor.
Bu arada reglim çok duzenlidir. Hayatım boyunca En fazla bir gün gecikir o da nadirdir. Genelde günü gününe gelir
yumurtlamayı görmüşsün çatlama da olmuş

İnş öyledir çok sevindim yorumunuza. T çizgisi çok koyu gibi geldi smdi bana çünkü. Tedirgindim. Umarım dedginiz gibi çatlama olmustur.
Yok yok yumurtlama olmuş ve çatlamış sen iyice silikleşmesini bekliyorsun da o öyle olmaz aşırı derece bir siliklesme olmaz hatta bazen birtık daha koyu olabilir açık olabilir bunlar değişkenlik gösterebilir onlara takılma dediğim gibi yumurtlama çatlamış tekrardan koyulaşma olursa mutlaka değerlendir ama aynı koyuluk da olacak tabii yine baktın hiç geçmiyor o koyuluk aynı kalıyor gebelik olma söz konusu da olabilir tabii şu an sanırım yeni 12 gün sonra falan inşallah gebelik haberini de alırız🙏

5.test cubugu, 4 ocak
6.test çubuğu, 5 ocak

Pik yok yapmaya devam edin. Koyulasma her zaman cikabilir Lh vucutta olan bir hormon. Yumurtlama zamanı en yüksek seviyeye cikar bu yuzden bu sekilde test yapip satiyolar.
Test uzerinde yumurtlamadan 2 gun sonra baslanir bilgisi yazmiyor mu?

Pik yok yapmaya devam edin. Koyulasma her zaman cikabilir Lh vucutta olan bir hormon. Yumurtlama zamanı en yüksek seviyeye cikar bu yuzden bu sekilde test yapip satiyolar.
Test uzerinde yumurtlamadan 2 gun sonra baslanir bilgisi yazmiyor mu?
Hadi ya 🥹 bu kadar koyulasip sonra silikleisnce oldu sandım ama tabi emin de olamadım çünkü c çizgisi t kadar kopkoyu değildi. Testim bir adet kaldı. Yarın tekrar alıp devam edeyim o halde. Çok teşekkür ederim

En son adet tarihim 7 Aralık da bitti tahminime göre 18-19 Aralık dı yumurtlama tarihi bu ay bu zamanlar adet olmam lazım aslında ama evde ovülasyon testim vardı merak edip onları yaptım aşğaıdaki gibi çıktı korunmuyoruz bebek istiyoruz hamileyken böyle çıkar mı testler ?

Eklentiler

• 84E9A5D9-DDA5-429D-876E-BC13FBCFB230.jpeg
    84E9A5D9-DDA5-429D-876E-BC13FBCFB230.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 13
Hadi ya 🥹 bu kadar koyulasip sonra silikleisnce oldu sandım ama tabi emin de olamadım çünkü c çizgisi t kadar kopkoyu değildi. Testim bir adet kaldı. Yarın tekrar alıp devam edeyim o halde. Çok teşekkür ederim
Bu kullandiginiz testin markasini bilmiyorum ama burada gorduklerimle ayniysa ya ayni koyulukta cikiyor ya da daha koyu gosteriyordu. Sizinki biraz silik gibi geldi bana. 5. gune yumurta buyup catlamasi da duzenli adet goren icin biraz olasi degil gibi

En son adet tarihim 7 Aralık da bitti tahminime göre 18-19 Aralık dı yumurtlama tarihi bu ay bu zamanlar adet olmam lazım aslında ama evde ovülasyon testim vardı merak edip onları yaptım aşğaıdaki gibi çıktı korunmuyoruz bebek istiyoruz hamileyken böyle çıkar mı testler ?
Hamilelik olup bu testleri adet zamani yapanlarin pik gordugunu duydum fakat sizinki pik degil. Pik degil hamile kalmadim diye de uzulmeyin cunku bu gebelik testi değil. Gecikme yasiyorsaniz beta HCG testi yapin

Hamilelik olup bu testleri adet zamani yapanlarin pik gordugunu duydum fakat sizinki pik degil. Pik degil hamile kalmadim diye de uzulmeyin cunku bu gebelik testi değil. Gecikme yasiyorsaniz beta HCG testi yapin
Az önce test yaptım ama yok sanırım

Eklentiler

• 4ACBC4CD-BDC3-4285-8C37-22E5EB9C1150.jpeg
    4ACBC4CD-BDC3-4285-8C37-22E5EB9C1150.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 11
Az önce test yaptım ama yok sanırım
Evet gözükmüyor bekle bakalım gene de adet gelmiyosa umut devam eder.Hayırlısı olsun 🙏
hayırlısı olsun 🤲🏻

Back