• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi pik mı

merveg222_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
59
17
3
22
Kızlar ovulasyon testim pik mı yoksa hala devam etmeli miyim ouvlasyonum yakın olabilir mi karnimda ağrı var ve çok akıntım var gün geçtikçe koyulasiyor lütfen cevpalaraaniz sevinirim cunki pek bilmiyorum ilk defa deniyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20250205_121802_576.webp
    IMG_20250205_121802_576.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250205_121648_186.webp
    IMG_20250205_121648_186.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar ne olur yardım edin dünde böyle oldu ama değerlendiremedim bugün değerlendirsem mı ki böyle olup yarın çatlama olayda bilir

Kızlar ovulasyon testim pik mı yoksa hala devam etmeli miyim ouvlasyonum yakın olabilir mi karnimda ağrı var ve çok akıntım var gün geçtikçe koyulasiyor lütfen cevpalaraaniz sevinirim cunki pek bilmiyorum ilk defa deniyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Hayır canım pik değil. T çizgisi c çizgisiyle ya aynı yada daha koyu olunca pik oluyor. Sizin daha var

Tamam canım çok terreddute kalmıştım birde çok akıntım olunca şüphelendim geçen ay bu kadad akıntım olmamisti
Bu testler gün gün koyulaşmıyor eğer ona dikkat ediyorsanız etmeyin. Dün çok silikken, Birden pik de olabiliyor. Test yapmadan önce mutlaka en az 2 aaat sıvı alımını kesin her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve günün ilk idrarıyla yapmayın. Regl sonrası hemen başladınız dimi?

Bu testler gün gün koyulaşmıyor eğer ona dikkat ediyorsanız etmeyin. Dün çok silikken, Birden pik de olabiliyor. Test yapmadan önce mutlaka en az 2 aaat sıvı alımını kesin her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve günün ilk idrarıyla yapmayın. Regl sonrası hemen başladınız dimi?
Evet canım heosine dikkat ediyorum dediğinin hepsini yaptım ama dünkü yaptigim test sanki bı tık daha koyu geldi bana ve dün keşke degerlendirseydim

Buda dunki testim o da pik degildir insallah

Eklentiler

• IMG_20250205_124201_566.webp
    IMG_20250205_124201_566.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 18
Yok canım pik değil. Aynı koyuluk veya daha koyu olması gerekiyor. Ama şüphelendiğiniz kadar koyuluk görürseniz sabah ve akşam olmak üzere 2 test yapın gece de yumurtlayanilirsiniz çünkü. Benim sabah saat 3 de pik değil ama pike yakın ama akşam saat 10 da tam pik çıkmıştı.

Birde tam pik olduğu gün değerlendiremezseniz diye panikliyorsunuz sanırım😅 merak etmeyin yumurtlamadan yani pikten 4-5 ve pikten sonra 2 gün hamile kalma şansınız var. Sperm rahimde 4 hatta 5 güne kadar yaşayabiliyor. 🌸

Yok canım pik değil. Aynı koyuluk veya daha koyu olması gerekiyor. Ama şüphelendiğiniz kadar koyuluk görürseniz sabah ve akşam olmak üzere 2 test yapın gece de yumurtlayanilirsiniz çünkü. Benim sabah saat 3 de pik değil ama pike yakın ama akşam saat 10 da tam pik çıkmıştı.
Tamam canım sağol içim rahat etti biraz da olsa bundan iki saat sonra tekrar yapsam ne olur cunki iki saat sonra yapayım diyorum

Birde tam pik olduğu gün değerlendiremezseniz diye panikliyorsunuz sanırım😅 merak etmeyin yumurtlamadan yani pikten 4-5 ve pikten sonra 2 gün hamile kalma şansınız var. Sperm rahimde 4 hatta 5 güne kadar yaşayabiliyor. 🌸
Biraz korku oldu gerçekten cunki yumurtlama görüp o gün buflikte olun diyorlar ya ondan birde ilk denemem olunca kaçırmak istemedim o günleri😂😂

2 saat sonra da aynı çıkar genelde testler arasında 8 saat sonra yapın diyorlar. İsterseniz bir de akşam 8-10 gibi deneyin
Tamam canım birde öyle yapayım dün işte öğlen yaptım birde 7 gibi yaptım 7 de yaptığım daha az silik çıkmıştı bugün gene akşam üzeri yapayım bari

Biraz korku oldu gerçekten cunki yumurtlama görüp o gün buflikte olun diyorlar ya ondan birde ilk denemem olunca kaçırmak istemedim o günleri😂😂
Yani tabi yumurtlama günü daha iyi ama bu zamanlarda da yüksek ihtimaliniz merak etmeyin
Tamam canım birde öyle yapayım dün işte öğlen yaptım birde 7 gibi yaptım 7 de yaptığım daha az silik çıkmıştı bugün gene akşam üzeri yapayım bari
yine yapıp buraya atarsanız yorumlarız 🌸

Tamam canım teşekkür ederim 5 aydır deniyoruz ama bebek olmadı bende ovulasyon testini denemek istedim bakalım hayırlısi olsun artik
İnşallah ovülasyon şanslı gelir canım 🌸 gönlünce olsun, bende ovülasyonla takip ettim bakalım 8 gün var bata i. Hakkımızda hayırlısı🌸

Back