- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 22
-
- Konu Sahibi betulrahimi
Canım böyle pike yakın koyu gördüğünde akşam tekrarla testi. Benim gündüz pike yakın çıkıp akşam tam pik çıktığı oluyorduAyın 17 sinde göğüs ağrım kasik ağrım ve akıntım başladı şuan bile bel ağrısı ve bacak sizlamasi da dahil oldu belirtilerime ovulasyon testi pozitif çıktı değerlendirdim sonra çatlama gibi oldu ertesi gün bugün de yine pozitif çıktı test aldığım bayana gönderdim yumurtlamama olmamış dedi sende pocs var diye böyle lh dalgalanamsi oluyor yumurtlama görene kadar teste devam dedi sizce bugün yumurtlamama var mi yok mu son yaptığım test bugüne ait
Teşekkürler geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden ne yapicam şaşırdımCanım böyle pike yakın koyu gördüğünde akşam tekrarla testi. Benim gündüz pike yakın çıkıp akşam tam pik çıktığı oluyordu
TeşekkürlerBende de pcos var daha koyu çıkması gerekiyor
Gebe kalabildiğine şükretmeyle başla. Kimyasal ama normal yolla gebe kalabiliyorsun çok şükür. Allah sağlıklısını da nasip edecek inşallahTeşekkürler geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden ne yapicam şaşırdım
Amin canım təşəkkürlər bende zaten doğal yolla kalabildiğime sadece mutlu oluyorumGebe kalabildiğine şükretmeyle başla. Kimyasal ama normal yolla gebe kalabiliyorsun çok şükür. Allah sağlıklısını da nasip edecek inşallah
Tabi insan yaşayınca üzülüyor ama öyle farklı konular öyle hastalıklar öyle gebe kalamayanlar ve belki de hiç kalamayacaklar var ki, bizim üzüldüklerimiz devenin yanında pire kalıyor. Her şeye rağmen çok şükürAmin canım təşəkkürlər bende zaten doğal yolla kalabildiğime sadece mutlu oluyorum
Nasılsın kuzum gebelık durumu varmı bende iki ay önce kımyasal yaşadımAmin canım təşəkkürlər bende zaten doğal yolla kalabildiğime sadece mutlu oluyorum
Yok 0.200 çıktı kan değerimNasılsın kuzum gebelık durumu varmı bende iki ay önce kımyasal yaşadım
Bazen 3 gün süre biliyor ben daha önce 3 gün üst üste gördüm ama bu markanın testleri hep pozitif çıkıyormuş en iyisi birgebeningublugunden almakKızlar ovülasyon testinde üç gün üst üste pozitif çıkma ihtimali var mı? Diğer testlerim böyle değildi bu ay çatlama sorunum mu var acaba
24 ve 29 Ağustos yüksek gorunmis sonra çatlama olmusMerhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Ayın 17 sinde göğüs ağrım kasik ağrım ve akıntım başladı şuan bile bel ağrısı ve bacak sizlamasi da dahil oldu belirtilerime ovulasyon testi pozitif çıktı değerlendirdim sonra çatlama gibi oldu ertesi gün bugün de yine pozitif çıktı test aldığım bayana gönderdim yumurtlamama olmamış dedi sende pocs var diye böyle lh dalgalanamsi oluyor yumurtlama görene kadar teste devam dedi sizce bugün yumurtlamama var mi yok mu son yaptığım test bugüne ait
Yumurtalama olmamış canım