Ovulasyon testi pik gununden sonra hep silik cikmasi

BeyazMelek1607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
54
9
27
Merhaba yardiminiza ihtiyacim var.
Ovulasyon testi yaptim adetimin 12. Gununde falan t cizgisi silik cikti. Daha sonra 15.inde tekrar yaptim ilk gorseldeki gibi cikti. 16.sinda yaptim 2. Gorseldeki gibi cikti. 18.inde yaptim 3. Gorseldeki gibi cikti. Benim yumurtlamam ne zaman olmus ve yumurtam ne zaman catlamis oluyo ve hep testlerim neden diger gunlerdede silik cikiyo. Bilgi verirmisiniz lutfen. Cok tesekkur ederim simdiden 😊

Eklentiler

• IMG-20211130-WA0007.jpg
    IMG-20211130-WA0007.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20211130-WA0006.jpg
    IMG-20211130-WA0006.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20211130-WA0003.jpg
    IMG-20211130-WA0003.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba yardiminiza ihtiyacim var.
Ovulasyon testi yaptim adetimin 12. Gununde falan t cizgisi silik cikti. Daha sonra 15.inde tekrar yaptim ilk gorseldeki gibi cikti. 16.sinda yaptim 2. Gorseldeki gibi cikti. 18.inde yaptim 3. Gorseldeki gibi cikti. Benim yumurtlamam ne zaman olmus ve yumurtam ne zaman catlamis oluyo ve hep testlerim neden diger gunlerdede silik cikiyo. Bilgi verirmisiniz lutfen. Cok tesekkur ederim simdiden 😊
Pco var mı

benimde böyle cıkıyor canım pco var bende ,pek bilgimde yok neden böyle değişik cıkıyor acaba?
Bende de pco var. Doktorum pco olduğu için lh ımın yükselenileceğini söyledi. Yani test bizlerde yanıltıcı olabiliyor:KK43: akıntı takibi önerdi bana. O bile tam istikrarlı değil. Akıntım çok artıyor sonra azalmaya başlıyor işte o zaman yumurtlamam oluyormuş onu farkettim

Bende de pco var. Doktorum pco olduğu için lh ımın yükselenileceğini söyledi. Yani test bizlerde yanıltıcı olabiliyor:KK43: akıntı takibi önerdi bana. O bile tam istikrarlı değil. Akıntım çok artıyor sonra azalmaya başlıyor işte o zaman yumurtlamam oluyormuş onu farkeadettimden

Bende de pco var. Doktorum pco olduğu için lh ımın yükselenileceğini söyledi. Yani test bizlerde yanıltıcı olabiliyor:KK43: akıntı takibi önerdi bana. O bile tam istikrarlı değil. Akıntım çok artıyor sonra azalmaya başlıyor işte o zaman yumurtlamam oluyormuş onu farkettim
adetimden beri yapıyorum bu ay ilk defa dün akşam bayağı bir koyu çıktı hiç böyle çıkmamıştı bende değerlendirdim ocak ta trasnferim olacak ama yine de denemek istedim ovulasyon testimi dün biraz akıntım oldu benim de siz ovulasyon testiylemi hamile kaldınız?

X