B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #1 Kızlar az önce ovulasyon testini pik gördüm yumurtalama olmuş yani tam olarak ilişki ne zaman olmalı
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye 20 Aralık 2020 17.062 75.539 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #2 Beybiumutlari .!.: Kızlar az önce ovulasyon testini pik gördüm yumurtalama olmuş yani tam olarak ilişki ne zaman olmalı Genişletmek için tıkla... Bugünü kaçırmayın yarında gene teste devam edin silikleşme olursa çatlama demektir o günü de mutlaka değerlendirin
Beybiumutlari .!.: Kızlar az önce ovulasyon testini pik gördüm yumurtalama olmuş yani tam olarak ilişki ne zaman olmalı Genişletmek için tıkla... Bugünü kaçırmayın yarında gene teste devam edin silikleşme olursa çatlama demektir o günü de mutlaka değerlendirin
K kendimeinanamiyorum Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2022 559 472 28 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #3 Ve çatlamadan sonra 1 gün daha diyorlar :)
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.773 1.340 29 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #4 Beybiumutlari .!.: Kızlar az önce ovulasyon testini pik gördüm yumurtalama olmuş yani tam olarak ilişki ne zaman olmalı Genişletmek için tıkla... Bugün ve arkasındaki iki günü değerlendir
Beybiumutlari .!.: Kızlar az önce ovulasyon testini pik gördüm yumurtalama olmuş yani tam olarak ilişki ne zaman olmalı Genişletmek için tıkla... Bugün ve arkasındaki iki günü değerlendir
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #5 Tiniminimavihanim .!.: Bugünü kaçırmayın yarında gene teste devam edin silikleşme olursa çatlama demektir o günü de mutlaka değerlendirin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Tiniminimavihanim .!.: Bugünü kaçırmayın yarında gene teste devam edin silikleşme olursa çatlama demektir o günü de mutlaka değerlendirin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #6 kendimeinanamiyorum .!.: Ve çatlamadan sonra 1 gün daha diyorlar :) Genişletmek için tıkla... Bütün haftayı değerlendireyim ben o zaman
kendimeinanamiyorum .!.: Ve çatlamadan sonra 1 gün daha diyorlar :) Genişletmek için tıkla... Bütün haftayı değerlendireyim ben o zaman
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Beybiumutlari #7 Funda44 .!.: Bugün ve arkasındaki iki günü değerlendir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim