Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik değil canım buEki Görüntüle 2687962
Adetim dün bitti bugun ovulasyon yaptım böyle çıktı pcoluyum sizce yumurtlama mı var
Hımmm bugun değerlendirecektim normaldePik değil canım bu
Spermde sorun yoksa değerlerebilirsiniz yarın pik olursa yine değerlendirirsinizHımmm bugun değerlendirecektim normalde
Pik olunca değerlendirdikten sonra nasıl oluyor Pik olduğu gün ve sonrası mı değerlendirmek lazımSpermde sorun yoksa değerlerebilirsiniz yarın pik olursa yine değerlendirirsiniz ☺
Evet pik ve sonraki gün değerlendirilmeliPik olunca değerlendirdikten sonra nasıl oluyor Pik olduğu gün ve sonrası mı değerlendirmek lazım
Siz hamile kaldınızmıBen orta siliklikdeyken de değerlendirmiştim deneyin isterseniz pco da pek belli olmuyor bende pco luyum![]()
Neler yaptın bitkisel kür kesin pcolu musunuzÇok şükür Kaldım evet ovulasyonda ortalama bir koyuluk gördüğüm tüm zamanları değerlendirdimben tam pco tedavisine başlayacakken öğrendim ama kullandığım bazı ilaçlar az kullanmış olsam da bitkisel kürler oldu