Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pco

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nuurkah

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
310
145
18

Adetim dün bitti bugun ovulasyon yaptım böyle çıktı pcoluyum sizce yumurtlama mı var

yok pik değil. bende de boyle koyu pembe olup cok sılıklesıyo:)) sız yapmaya devam edın t c den koyu olana yada esıt olana kadar:))

Ben orta siliklikdeyken de değerlendirmiştim deneyin isterseniz pco da pek belli olmuyor bende pco luyum

Çok şükür Kaldım evet ovulasyonda ortalama bir koyuluk gördüğüm tüm zamanları değerlendirdim ben tam pco tedavisine başlayacakken öğrendim ama kullandığım bazı ilaçlar az kullanmış olsam da bitkisel kürler oldu

Neler yaptın bitkisel kür kesin pcolu musunuz

pco luyum hemde ne pco yani kendimi bildim bileli her hastalığım eziyetti yani.mesajımı buraya kopyalıyorum pco ile ilgili farklı bir konudaki.tekrar yzamıyorum uzun biraz
,>>>>>

Merhaba Ben de pko hastasıyım.aynı zamanda şekerim sınırda ve yüksek derecede insülin direncim var.Diaformin 1000mg başladım 10 gün oldu olmadı hamile olduğumu öğrendim.Bir kaç devlet doktoruna gittim ve doğru düzgün bir ilgilenme olmadı.her biri farklı bir şey söyledi.bir tanesi hiiçbişeyimin olmadığını söyledi hatta pko 3 günde olmuş gibiişini yapmak için değilde vakit doldurma doktorlarına denk geldim anlayacağınız.Bir tanesi Gynesitol verdi en son gittiğim doktor.normalde günde bir doz kullanıyormuş çoğu kişi ama bana bir sabah bir akşam verdi.bunum yanı sıra ondam bir önceki doktor klasik folic asit verdi folica tablet 400mg+b12 diye geçiyor.gynesitolün içinde folik var ama ben yine de kullandım foliğide bir zararı olacağını düşünmedim açıkcası.bunlardan çok önce de ya bir ay önce falan 1 hafta soğan suyu içtim dha fazla içemedim tadından ötürü.ondan önce çakşır suyu kullanmıştım ama adetim yine gecikti bende bir yararı olmadı gibi.birde bal tarçın çörek otu nu içtim bir hfta.bunlardan bir ay gibi bir süre gynesitol+folic asit kullandık dediğim gibi.diaformin1000 in çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ona başladığımda bebek oluşumu var gibi bişeymiş sanırım.Açıkcası ben gynesitolün çok iyi geldiğini düşünüyorum bana her vücuda belki etkisi olmaz ama özelde gittiğim doktor daha bebeği öğrenmemiiştim gynesitolü kullan güzel bir bitkisel ilaç o demişti.Bizim malesef pkodan dolayo adetlerimiz düzensiz.ben 6 ayda 3 kez falan adet oldum hatırladığım kadarı ile.Ve son olarak ovulasyon testi kullandım tabiki de.ne olursa olsun pko da olsak bir belirti veriyor ovulasyon testi.en azından ben gördüm.normal kitlerdendi kullandığım.ben piki de yakaladım.ilk başladığımda testin bomboş sadece c çizgisi olduğunuda gördüm.ama inatla kullanmaua devam ettim her gün.normal adet takvimime kalsa yumurtlama günüm 4 gün önce gösteeriyordu.ama ovulasyonla 4 gün önceye baktığımda çok silik bir çizgiydi.yani diyeceğim ovulasyonuda eksik etmeyin imkanlar dahilinde.benim hikayem böyle Rabbim ol deyince oluyormuş bunlar belki bahane belki bu yollardan geçmem gerekiyordu Allah bilir herşeyiİnşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versin.Hangi duanız var ise kabul olsun En kısa zamanda sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi hepimiz kucağımıza.Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…