hihoyyytovulason testi nin icinde 5 tane varmis yetmezki o 5 tane
İnşallah ben de kafaya takmamaya çalışıyorum herkese de takmadığımı söylüyorum ama bilinçaltım ne işler karıştırıyor bilemiyorum:)) Ben 4 senelik evliyim henüz 5 aydır deniyoruz pre seed i de aldım bakalım artık kısmet:))İnşallah dediğin gibi beraber kalırız buradan paylaşırız yine:))))))))
Ben de haziran ayında doktora gittim bir kaç tahlil yaptırdık herşey normal dedi .Bazen düşünüyorum da olmasın diye o kadar çaba boşaymış zaten ha deyince olmuyormuş:))) Ama her işte vardır bir hayır ben adet görünce o kadar moralim falan bozulmuyor sadece adet görene kadar stres yapıyorum (ama bende PMS var zaten:)) buradaki bazı arkadaşları görüyorum ağlıyoruz falan diyorlar çok üzülüyorum. Bana da bugün yumurtlama günüm gibi geliyor akıntıdan dolayı ama eve gidince yapıcam tekrar testi bakalım onda da çıkacak mı??
inanamıyorum eve geldim testi yapmak için bekleyemeden (4 saat olmadan) tuvalete gitmem gerekti vee sistit oldum(((Bu sistitten nedir çektiğim..En son geçen ağustos ayında oldum tedavi oldum fakat yine tekrarladı moralim çok bozuk (
nesemese nasıl gidiyor test?devam ediyor musun?ben bıraktım sistit olunca çünkü yarım saatte bir sancılar içinde tuvalete gitmem gerekti:)))ama bende halen o yumurta akı kıvamındaki akıntı devam ediyor... temiz bir akıntı hatta yumurtlama zamanındakine çok benziyor fakat yine de içimde bir şüphe oldu belki sistitten olabilir ya da kullandığım ilaçlardan... zaten yumurtlama salgısı da olsa hastayım( neyse kısmet önümüzdeki aya kaldı sanırım yine ama gittiğim ürolog üriner sistem ultrason istedi yumurtalıklarım falan temiz çıktı kist anormal bir durum yok en azından o beni rahatlattı:)) her şerr de bizim göremediğimiz bir hayır vardır... sen de haberdar edersen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?