ben medi smart kullandım vee hamileyim ilk denemem de hamile kaldım ve burda duydum bu testin adını bakırköyden aldım her ezzanede bulunmuyo internettende sipariş edebilkirsin 4 sat çişini yapmıyosun nfazla su içmiyosun test benim dördüncü günü koyulaştı beşinci gün silik çıktı kaçırdım dedim ama testi kullandıgım günler ilişkide bulundum ayakları havaya dikkitim vee uzandımm hatta olmaz diye ikinci paketide almıştım ki hamile oldumu ögrendim arkadaşıma hediye ettim fiyatı 27.50 zaten içinde kullanma kılavuzunda ne yapıcagın ne zaman başlıycagın herşey yazıyo ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN canım
güzelim ovülasyon testine yumurtlama gününü hesaplıyorsun ve o gün ilişkiye girdiğinde hamile kalma şansın diğer günlere oranla daha yüksek oluyor...mrb arkadaslar ovulasyon testı ne demek ne ıse yaryo bende hamıle kalmaya ugrasıyroum doktor adetten bı hafa sonra cagırdı sanırım onemlı bıgun ayrıca 2 haftlık bı bebısım dustu sonra kıst olustu lutfen yardım edın bılgılerınıze ıhtıyacım var
Kızlar bugün test aldım netten, bakalım nasıl bir sonuç verecek, ancak öncelikle adetimin gelmesini bekleyeceğim. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Size çok teşekkür ediyorum, desteğiniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için.
kız istermisin adetini beklerken bebişin gelmiş olsun innşaaalllaahhh valla çok sevinirim bu durumda siparişin gelince bana yollarsın eğer benimde bu ay adaetim gelmezse bende bebekime yollarım:))))))))))hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlarr
kız istermisin adetini beklerken bebişin gelmiş olsun innşaaalllaahhh valla çok sevinirim bu durumda siparişin gelince bana yollarsın eğer benimde bu ay adaetim gelmezse bende bebekime yollarım:))))))))))hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlarr
Vay canina, hakikaten hizliymis. Belki kite gerek kalmaz, birde bakmisin hamilesin.:teytey:a.s.Kızlar testlerim geldi bile, hiç bu kadar hızlı bir firma görmemiştim, gecikir diye çok önce sipariş verdim yani dün, bugün elimde. Bakalım sonumuz hayır olsun.
evet bebekim sendin canım iyi o zaman ikinizde hamiş olursunuz inşallahh ve kitler bana kalır hazır ben almamışım dimi ama:)))))))))hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım ama Allah biliyor bebekim ve senin hamiş olduğunuzu duymayı gerçekten çok istiyorum bu ay inşallahh canım inşallah
ben çok sevgi dolu bir insanım evet seni tanımıyorum ama burda herkesin yazısı bana göre kendini ele veriyor tanıtıyor diye düşünüyorum yani bende seni bu anlamda tanıyor ve seviyorum dilerim hepimiz hamiş oluruz inanın bu siteyi tanıdıktan sonra dua ederken kk sitesindeki herkes içinde dua ediyorum Rabbim hepimizi bebişlendirir inşallah yeterki biz isyan etmeden beklemesini bilelim tabii sabrıda yine mevladan isteyelim
evet bebekim sendin canım iyi o zaman ikinizde hamiş olursunuz inşallahh ve kitler bana kalır hazır ben almamışım dimi ama:)))))))))hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım ama Allah biliyor bebekim ve senin hamiş olduğunuzu duymayı gerçekten çok istiyorum bu ay inşallahh canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?