Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba,
Gebelik planlıyorum.Nisan ayı ilk denememizdi.Mayıs ayında ovülasyon testiyle takip etmek istiyorum.Bu konularda pek bilgim yok.Ne zaman başlanır?Hangi marka test önerirsiniz?Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese merhaba,
Gebelik planlıyorum.Nisan ayı ilk denememizdi.Mayıs ayında ovülasyon testiyle takip etmek istiyorum.Bu konularda pek bilgim yok.Ne zaman başlanır?Hangi marka test önerirsiniz?Yardımlarınızı bekliyorum.
Canım adet bittiği andan itibaren her gün aynı saatte 1,5 saat öncesinde bir şeyler yemeyi içmeyi kesip testi yapmalısın test olarakta laboquick test öneririm ben kullandığım ilk ay hamile kaldım
Merhaba öncelikle. Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testine başladım ama sanırım düzenli yapamadım. Burada baktıklarım saatlerine göre hiç boşluk bırakmadan yapmışlar. Günde iki tane olacak şekilde. Laboquick aldım ben de. Ama sabah erkenden yapınca ya da bir şeyler içince sağlıklı sonuç vermiyor sanırım tek çizgi oluyor o zaman öteki çizgi hiç belli olmuyor. Kılavuzunda da yazıyor zaten. Ben trendyoldan aldım paket halinde. Bir kutunun içinde iki tane var zaten bir günlük. Benimki de şu an şöyle.
Teşekkür ederim.Peki tam pik yakalayabildiniz mi?Bazı testler hiç pik olmadan silikleşiyormuş.Testle mi alakalı kişisel birşey mi anlayamadım.Siz yaşadınız mı bu durumu
Benimki de henüz pik olmadı ama sabah kalkınca test yapmak ve bir şeyler içerek test yapınca iyice silikleşiyor. En doğru sonucu 2-3 saat su içmeden yapılan test. Onu fark ettim.