- 2 Eylül 2022
- 7.743
- 9.204
- Konu Sahibi kumru_asya89
Ben biraz bekledikten sonra duş alıyorumÇok özür dilerim ama ilişkiden sonra hemen lavaboya gitme ihtiyacım oluyor yıkıyorum acaba yıkamamak mı gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz bekledikten sonra duş alıyorumÇok özür dilerim ama ilişkiden sonra hemen lavaboya gitme ihtiyacım oluyor yıkıyorum acaba yıkamamak mı gerekiyor
Ben o takvimdeki günlerinin hepsini degerlendirmistimBende hemen kalmayı çok istiyorum çünkü 33 yaşındayım eşim de çok istiyor . Ne yapmalıyım ilişki sonrası vs öneriniz var mı ? Yada vitamin olarak ne kullandınız
Gün aşırı demişti benim doktorum ama sperm kalitesi düşmemeli demişti Hergün mü değerlendirdiniz sizBen o takvimdeki günlerinin hepsini degerlendirmistim
Ben her günü değerlerdirdim ovulasyon günlerinin gün aşırı diyenlerde var spermler 2.5 ay öncesinden oluşuyormus araştırdığım kadarıylaGün aşırı demişti benim doktorum ama sperm kalitesi düşmemeli demişti Hergün mü değerlendirdiniz siz
13. Gün pik gibiKızlar merhaba bende sizler gibi ovülasyon testine basladım bu ay benimkini yorumlayabilir misiniz yarın veya ertesi gün yumurtlayacak mısın çıkıyor uygulamalar da ama..
inşallah güzel haberler veririz Allah yardımcımız olsun hepimizinBen her günü değerlerdirdim ovulasyon günlerinin gün aşırı diyenlerde var spermler 2.5 ay öncesinden oluşuyormus araştırdığım kadarıyla
İnşallah zaman geçmiyorinşallah güzel haberler veririz Allah yardımcımız olsun hepimizin
Çok haklısınız bende öyleyimİnşallah zaman geçmiyor
Bunları kullanıyorum ben inşallah iyidirİnşallah zaman geçmiyor
O zaman bugün niye böyle çıktı bu tekrar yükselecekmiş gibi13. Gün pik gibi
testlerinizin resmi varsa atabilir misinizBende aynı markayı aydım ve aynı uygulamayı kullanıyorum. Yarın ovulasyon günü olarak gösteriyor testim de bugün daha koyu çıktı yarın tam koyulukta olursa uygulama doğru olmuş olucak. Daha önceki uygulamalar yanıltmıştı. Ve ovulasyon testi markası da gayet iyi
9 u benim pikO zaman bugün niye böyle çıktı bu tekrar yükselecekmiş gibi
testlerinizin resmi varsa atabilir misiniz
Ben oceanin folik asitini kullanıyorum hamileligimi öğrenince folisus iyotlu olanında aldım onu kullanacağımBunları kullanıyorum ben inşallah iyidir
Evet öyle görünüyor bakalım hayırlısı9 u benim pik
Ay boyunca gün aşırı o günlerde de her gün değerlendiriyoruz biz. Ne olur ne olmazGün aşırı demişti benim doktorum ama sperm kalitesi düşmemeli demişti Hergün mü değerlendirdiniz siz
Haklısınız belli olmazAy boyunca gün aşırı o günlerde de her gün değerlendiriyoruz biz. Ne olur ne olmaz
Uygulamanın adını öğrenebilir miyim rica etsem ?9 u benim pik
Meet you ve ovulasyon testi kullandımUygulamanın adını öğrenebilir miyim rica etsem ?