ovülasyon testi negatif çıkıp hamile kalanlar

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar, çoğunuz biliyordur. ovülasyon testleri adete yakın bir zamanda yapıldığında iki çizgi de koyuysa hamilelik olabilir. peki ovülasyonda silik çizgi olmasına rağmen hamile olan oldu mu hiç?

Cnm hiç takılma onlara benm öyle oldu hatta hamilelik testiyle ovülasyonu aynı anda yaptım ovülasyon 2. Çizgisi nerdeyse gözükmicek kadar silikti

Cnm hiç takılma onlara benm öyle oldu hatta hamilelik testiyle ovülasyonu aynı anda yaptım ovülasyon 2. Çizgisi nerdeyse gözükmicek kadar silikti
Benim de ovulasyon testi sürekli negatif çıkıyor kafayı yiyeceğim neredeyse. Senin adına çok sevindim. Ne mutlu. Keşke bende de öyle bir durum olabilse.

Benim de ovulasyon testi sürekli negatif çıkıyor kafayı yiyeceğim neredeyse. Senin adına çok sevindim. Ne mutlu. Keşke bende de öyle bir durum olabilse.
Merhaba, benim de sizdeki gibi hep negatif. Adetimin bittiği gün ve ertesi gün silikti o kadar. Sonra hep negatif. Sizde bı gelişme oldu mu? Ben artık gunleri değerlendirmeyi de kestim çünkü hiç çizgi yok. Doktor hormon testi yapacak bana gelecek ay. Adetlerim çok düzenli. Kist de yok anlamıyorum. İlk çocuğum ilk ay olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…