- 17 Nisan 2024
- 18
- 7
- 22
-
- Konu Sahibi zarifbirhanimm
Canım tekrar çeksene net çıkmamış evet ovalüsyon koyuya yakın çıkar gebelik varsa
Nasıl bana da anlatır mısınız çatlama ignesinin 11.günü ovulasyonu da tam bilmiyorum şimdi yaparsam sonuç ne olursa gebe olmuş olucamCanım tekrar çeksene net çıkmamış evet ovalüsyon koyuya yakın çıkar gebelik varsa
Ya çatlatma ignesi etkisi varmı bilmiyorum ben Oyüzden yorum yapamam buna ama normal ovalüsyonla takip edip 10.günden sonra eğer gebelik varsa koyulaşmaya başlıyor tekrarNasıl bana da anlatır mısınız çatlama ignesinin 11.günü ovulasyonu da tam bilmiyorum şimdi yaparsam sonuç ne olursa gebe olmuş olucam
Yapsam sence dogru sonuç verir miYa çatlatma ignesi etkisi varmı bilmiyorum ben Oyüzden yorum yapamam buna ama normal ovalüsyonla takip edip 10.günden sonra eğer gebelik varsa koyulaşmaya başlıyor tekrar
Canım dediğim gibi çatlatma iğnesi farklı birleyen etkisi 12.gün mü geçmiş oluyor diyorlar bilmiyorum yani ona bakıp da ümitlenmek olmaz sonuçta garanti bişey değil bence gebelik testi yapman daha mantıklıYapsam sence dogru sonuç verir mi
Henüz pik olmamış yapmaya devam edin birde sıvj alımına dikkat edin . İdrarı fazla damlatıyorsunuz bence kullanma kılavuzunda ne kadar diyorsa o kadar damlatınKimse yokmu
2-3 damla yazıyo aslında öylr yapıyorum ama saatlere açıkçası dikkat edemedimHenüz pik olmamış yapmaya devam edin birde sıvj alımına dikkat edin . İdrarı fazla damlatıyorsunuz bence kullanma kılavuzunda ne kadar diyorsa o kadar damlatın
Bu olmazsa innovita deneyin bnde bu testte sonuç alamadım2-3 damla yazıyo aslında öylr yapıyorum ama saatlere açıkçası dikkat edemedim