Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi neden giderek silikleşiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynısını ben de yaşıyorum canım, giderek silikleşiyor. nedenini merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sizin dediğiniz şekilde yapacağım
Rica ederm bnada basta cok karisik geliyodu zamanla ogrendm cift cizgiyi yakaladiktan sinra ertesi gunde yapin cizgiyi hala koyumu yada yani iki gunmu surdu yumurtlama yoksa silikmi yani catladimi onu gormek icin daha snra ypmaya gerek yok insallah olur bebegimiz

İnşallahhhh canım ya

Adetim 21 ekimde bitti 26sında başladım teste sanki bana da öncesi gibi geliyor bir kaç gün deneyeceğim bakalım
Canım adrtin kaç günde bir oluyor? Döngün kaç?
Bir de her seferinde aynı marka testi kullanıp aynı saatlerde aynı miltarda çişini içinde bekleterek yaparsan en düzgğn sonucu alırsın.
Ben bigün aynı anda ayni idrara 3 farklı ovu testi soktum, biri baya pik gibiydi, biri ortalarda, biri apaçık. Ben ogün bugündür o ortalarda olan testten alıyorum .
Clear blue işkence, onun çıkmasını beklediği Lh degerini hiç yakalayamadım ben mesela. Ya bi saat fln öyle yüksek kalıp iniyo benim deger ya da o kadar artmadan çatlıyor.

Adet düzensizliğim var canım geçen ay 43 gün gecikti ilaç ile adet oldum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. O yüzden bu ay yumurtlamamı merak ettiğim için deniyorum. Ama geç başladım sanırım testi yapmaya. Dediğin gibi aynı testi kullanmam daha sağlıklı olacak çok haklısın diğer ay bunu dikkate alacağım canım

Ay aynı ben!
Sen de bendensin kız!
Adet düzenin hep mi böyle?
Benim son yılın blançosu;
32-32-32 derken çocuga karar verdik- vee 53-40-63-38-40-37 loto gibi..
ovu testlerini hirs yapıp bi ay 25 gün yaptım, fırlatıp atıp yapmayı bıraktığımda ovu olmuş.
Sonunda iç sesimi dinlemeye başladım, karnım memeler, artık öğrendim,sdce 2 ovu tedtiyle yakalıyorum artık, çatladığı saate kadar hissediyormuşum.
Bizde eşimle denk gelememe, iş seyahati ve tartışma sonra 4-5 gün sevişmeme gibi pis huylar sebebiyle nadir olan ovu günlerini sürekli kaçırma mevcut

Evet canım ya genelde böyle bir ay 5 gün geçirse diğer ay 10 20 30 Allah ne verdiyse ilaç içmesem gelmicek gibi. Ben ilk defa bu ay aldım ovülasyon testi onuda çözemedim daha acemilik bu ay adet biter bitmez başladık çalışmalara ama yumurtlamayı yakalayamadım. Adet düzensizliğinden dengem şaştı valla inşallah gebelik gerçekleşir bizlerde kız sayısal loto gibi adet geçikmelerine rağmen

Bide bu teStlerden almayın hem pahalı paranıza yazık hemde net gösteremiyor bunlar hassas test alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…