26 ekimden oncemi yumurtladin acaba canım
Bende çok merak ediyorum canım, inşallah pozitifi yakalarızaynısını ben de yaşıyorum canım, giderek silikleşiyor. nedenini merak ediyorum.
Adetim 21 ekimde bitti 26sında başladım teste sanki bana da öncesi gibi geliyor bir kaç gün deneyeceğim bakalım26 ekimden oncemi yumurtladin acaba canım
Benimde adetim bittikten iki gün sonra oluyo yumurtamin çatlaması canım . 6 gün adetli oluyorum 8. Günü catliyo herkesin vücut yapısı farkliAdetim 21 ekimde bitti 26sında başladım teste sanki bana da öncesi gibi geliyor bir kaç gün deneyeceğim bakalım
Adetiniz biter bitmez baslamaniz gerekio arkadaslar erken yumurtlama oluyodur kaciriyo olablrsnz cift cizgiyi yakalayana kadar yapacksnz
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sizin dediğiniz şekilde yapacağımAdetiniz biter bitmez baslamaniz gerekio arkadaslar erken yumurtlama oluyodur kaciriyo olablrsnz cift cizgiyi yakalayana kadar yapacksnz
Evet herkesin farklı canım bu ay kaçırdıysam diğer ay adetim biter bitmez yapacağımBenimde adetim bittikten iki gün sonra oluyo yumurtamin çatlaması canım . 6 gün adetli oluyorum 8. Günü catliyo herkesin vücut yapısı farkli
Rica ederm bnada basta cok karisik geliyodu zamanla ogrendm cift cizgiyi yakaladiktan sinra ertesi gunde yapin cizgiyi hala koyumu yada yani iki gunmu surdu yumurtlama yoksa silikmi yani catladimi onu gormek icin daha snra ypmaya gerek yok insallah olur bebegimizÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sizin dediğiniz şekilde yapacağım
İnşallahhhh canım yaRica ederm bnada basta cok karisik geliyodu zamanla ogrendm cift cizgiyi yakaladiktan sinra ertesi gunde yapin cizgiyi hala koyumu yada yani iki gunmu surdu yumurtlama yoksa silikmi yani catladimi onu gormek icin daha snra ypmaya gerek yok insallah olur bebegimiz
Canım adrtin kaç günde bir oluyor? Döngün kaç?Adetim 21 ekimde bitti 26sında başladım teste sanki bana da öncesi gibi geliyor bir kaç gün deneyeceğim bakalım
Adet düzensizliğim var canım geçen ay 43 gün gecikti ilaç ile adet oldum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. O yüzden bu ay yumurtlamamı merak ettiğim için deniyorum. Ama geç başladım sanırım testi yapmaya. Dediğin gibi aynı testi kullanmam daha sağlıklı olacak çok haklısın diğer ay bunu dikkate alacağım canımCanım adrtin kaç günde bir oluyor? Döngün kaç?
Bir de her seferinde aynı marka testi kullanıp aynı saatlerde aynı miltarda çişini içinde bekleterek yaparsan en düzgğn sonucu alırsın.
Ben bigün aynı anda ayni idrara 3 farklı ovu testi soktum, biri baya pik gibiydi, biri ortalarda, biri apaçık. Ben ogün bugündür o ortalarda olan testten alıyorum .
Clear blue işkence, onun çıkmasını beklediği Lh degerini hiç yakalayamadım ben mesela. Ya bi saat fln öyle yüksek kalıp iniyo benim deger ya da o kadar artmadan çatlıyor.
Ay aynı ben!Adet düzensizliğim var canım geçen ay 43 gün gecikti ilaç ile adet oldum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. O yüzden bu ay yumurtlamamı merak ettiğim için deniyorum. Ama geç başladım sanırım testi yapmaya. Dediğin gibi aynı testi kullanmam daha sağlıklı olacak çok haklısın diğer ay bunu dikkate alacağım canım
Ay aynı ben!
Sen de bendensin kız!
Adet düzenin hep mi böyle?
Benim son yılın blançosu;
32-32-32 derken çocuga karar verdik- vee 53-40-63-38-40-37loto gibi..
ovu testlerini hirs yapıp bi ay 25 gün yaptım, fırlatıp atıp yapmayı bıraktığımda ovu olmuş.
Sonunda iç sesimi dinlemeye başladım, karnım memeler, artık öğrendim,sdce 2 ovu tedtiyle yakalıyorum artık, çatladığı saate kadar hissediyormuşum.
Bizde eşimle denk gelememe, iş seyahati ve tartışma sonra 4-5 gün sevişmeme gibi pis huylar sebebiyle nadir olan ovu günlerini sürekli kaçırma mevcut
Önereceğiniz marka var mı acaba çok mutlu olurum çünkü benim markalar konusunda bir bilgim yokBide bu teStlerden almayın hem pahalı paranıza yazık hemde net gösteremiyor bunlar hassas test alın
Canım ben ınstgramda (birgebeningünlüğü) diye bir sayfa var bende ordan alıyorum takıp se yapıyor Ebru ablayı tabsıye ederım sana araştır gir bak sayfasınaÖnereceğiniz marka var mı acaba çok mutlu olurum çünkü benim markalar konusunda bir bilgim yok
Tamamdır canım hemen bakacağım sayfaya çok teşekkür ederimCanım ben ınstgramda (birgebeningünlüğü) diye bir sayfa var bende ordan alıyorum takıp se yapıyor Ebru ablayı tabsıye ederım sana araştır gir bak sayfasına
Rica ederım kuzumTa
Tamamdır canım hemen bakacağım sayfaya çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?