- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 28
Maalesef dünü degerlndiremedik ama önceki günleri degerlndirdikDeğerlendirdin mi ? Bugünü de mümkünse değerlendir inşallah tutturursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef dünü degerlndiremedik ama önceki günleri degerlndirdikDeğerlendirdin mi ? Bugünü de mümkünse değerlendir inşallah tutturursun
Olacağı varsa denk gelmiştir o :)Maalesef dünü degerlndiremedik ama önceki günleri degerlndirdik
Aynn öyle sizin adet gününüz ne zmnOlacağı varsa denk gelmiştir o :)
15 i benim.. ama durumlar karışık, 3 kimyasal gebelik geçirdim bu ay minik bi işlem yapıldı, hafif bir pıhtılaşma sorunum var filan.. Şuan kan sulandırıcı iğne ve progestan başladım, doktorum reglin 21. günü başla dedi bakalım, cuma gününü bekliyorum. o gün bi test yaparım belkiAynn öyle sizin adet gününüz ne zmn
Anladım cnm hayrlisi hakkinizda15 i benim.. ama durumlar karışık, 3 kimyasal gebelik geçirdim bu ay minik bi işlem yapıldı, hafif bir pıhtılaşma sorunum var filan.. Şuan kan sulandırıcı iğne ve progestan başladım, doktorum reglin 21. günü başla dedi bakalım, cuma gününü bekliyorum. o gün bi test yaparım belki
Amin canım, senin ne zaman regl, ne zamandır istiyosunAnladım cnm hayrlisi hakkinizda
23 Mart bu ay ilk defa deniyoruzAmin canım, senin ne zaman regl, ne zamandır istiyosun
İnşallah uzun sürmez bebişine kavuşman :)23 Mart bu ay ilk defa deniyoruz
İnşallah uzun sürmez bebişine kavuşman :)
Testiniz siliklesti mi acabaMerhaba arkadaşlar, ovulasyon testlerin pik olduktan sonra,çok siliklesmedi.. böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı ? Tek olanı biraz önce yaptım..
Tekrar yapmadım canım, zaten reglime 1 hafta kaldı artık,Testiniz siliklesti mi acaba
Anladım olsada artık erken gebelik testinde xikarTekrar yapmadım canım, zaten reglime 1 hafta kaldı artık,
cuma günü yapıcam normal gebelik testiyle, 10. gün oluyor ovulasyona göreAnladım olsada artık erken gebelik testinde xikar
Anladım hayrlisicuma günü yapıcam normal gebelik testiyle, 10. gün oluyor ovulasyona göre
Henüz olmamış ama teste devam edin, olacaktır mutlakaMerhaba kizlar, bu ay ovülasyon testi takip ettim. Adetim 31-33gunde oluyor. Ama takip ettiğim üzere hic pik olmadi. Yani aynı renk ya da daha koyusu. Daha önce tecrübe etmiş olanlar yorumlanabilir mi