Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi neden böyle olur?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn öyle sizin adet gününüz ne zmn
15 i benim.. ama durumlar karışık, 3 kimyasal gebelik geçirdim bu ay minik bi işlem yapıldı, hafif bir pıhtılaşma sorunum var filan.. Şuan kan sulandırıcı iğne ve progestan başladım, doktorum reglin 21. günü başla dedi bakalım, cuma gününü bekliyorum. o gün bi test yaparım belki

15 i benim.. ama durumlar karışık, 3 kimyasal gebelik geçirdim bu ay minik bi işlem yapıldı, hafif bir pıhtılaşma sorunum var filan.. Şuan kan sulandırıcı iğne ve progestan başladım, doktorum reglin 21. günü başla dedi bakalım, cuma gününü bekliyorum. o gün bi test yaparım belki
Anladım cnm hayrlisi hakkinizda

Merhaba kizlar, bu ay ovülasyon testi takip ettim. Adetim 31-33gunde oluyor. Ama takip ettiğim üzere hic pik olmadi. Yani aynı renk ya da daha koyusu. Daha önce tecrübe etmiş olanlar yorumlanabilir mi

Eklentiler

• 20220314_155902.jpg
    20220314_155902.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba kizlar, bu ay ovülasyon testi takip ettim. Adetim 31-33gunde oluyor. Ama takip ettiğim üzere hic pik olmadi. Yani aynı renk ya da daha koyusu. Daha önce tecrübe etmiş olanlar yorumlanabilir mi
Henüz olmamış ama teste devam edin, olacaktır mutlaka

Merhaba herkese, beş altı gündür kasık ağrısı, mide bulantısı ve beyaz koyu akıntım oluyor, ovulasyon testi yaptım iki gün belirgin çizgi çıktı çok koyu değildi üçüncü gün çok silik çıktı eğer yumurtlama değilse neden ağrılarım devam ediyor bir bilgisi olan var mı? Yumurtalamaysa test neden negatif çıkıyor acaba. Şikayetlerim hala devam ediyor, gaz da çok var ağrı ve akıntım da devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

X