Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çatlamış 2 sinde ama ovulasyon öncesi silik olan testler, silik devam etmiyor.. bende bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı diye sordum aslına bakarsanSilikleşmiş işte çatlamış
Adet gününüz geçti mi? Adet geçmeden ovulasyonda gebeliği göremezsiniz ayrıca ovulasyonda gebeliğin olduğu her iki çizginin de pik günündeki kadar koyu renkli olması gerekir.Evet canım çatlamış 2 sinde ama ovulasyon öncesi silik olan testler, silik devam etmiyor.. bende bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı diye sordum aslına bakarsan
Yok daha 9 gün var reglime ,haklısın da insan merak ediyor, acaba mi dedim bendeAdet gününüz geçti mi? Adet geçmeden ovulasyonda gebeliği göremezsiniz ayrıca ovulasyonda gebeliğin olduğu her iki çizginin de pik günündeki kadar koyu renkli olması gerekir.
Anladım canımm inşallah olurEvet canım çatlamış 2 sinde ama ovulasyon öncesi silik olan testler, silik devam etmiyor.. bende bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı diye sordum aslına bakarsan
Merak insanı yiyip bitiriyor haklısın ancak 9 gün çok uzun bir süre. Düşünmemeye çalış adetin gecikirse kaset testlerden yapabilirsin yada direk kan testine gidebilirsin. Dilerim bebeğin oluşuyordur ve tutunur. Rabbim herkese hayırlısını versinYok daha 9 gün var reglime ,haklısın da insan merak ediyor, acaba mi dedim bende
İnşallah canım bakalım güzel olsun herşey hepimiz içinMerak insanı yiyip bitiriyor haklısın ancak 9 gün çok uzun bir süre. Düşünmemeye çalış adetin gecikirse kaset testlerden yapabilirsin yada direk kan testine gidebilirsin. Dilerim bebeğin oluşuyordur ve tutunur. Rabbim herkese hayırlısını versin
İki çizgi aynı koyulukta değil canım yine de silik olarak kabul ediliyor lh hormonun yüksekse onun için böyle çıkıyor olabilir. Sen ovulasyon testini yaparken kaç saat idrarını tutuyorsun bir de?Merhaba arkadaşlar, ovulasyon testlerin pik olduktan sonra,çok siliklesmedi.. böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı ? Tek olanı biraz önce yaptım..
2-3 saat arası canım , ovulasyon öncesi baya silikti testler yumurtlama bitti böyle olunca acaba bende gebelik oluşuyor mu dedimİki çizgi aynı koyulukta değil canım yine de silik olarak kabul ediliyor lh hormonun yüksekse onun için böyle çıkıyor olabilir. Sen ovulasyon testini yaparken kaç saat idrarını tutuyorsun bir de?
Olabilir ama daha çok erken adete yakın koyulaşması gerek. yumurtan bir türlü çatlamıyor da olabilir havuç tüket2-3 saat arası canım , ovulasyon öncesi baya silikti testler yumurtlama bitti böyle olunca acaba bende gebelik oluşuyor mu dedim
1 i ve 2 si sabaha dikkat et pik oldu aslında sonra hafif siliklesti, ben çatladı gibi düşünüyorumOlabilir ama daha çok erken adete yakın koyulaşması gerek. yumurtan bir türlü çatlamıyor da olabilir havuç tüket
Cnm mide bulantısı kasik ağrın var miMerhaba arkadaşlar, ovulasyon testlerin pik olduktan sonra,çok siliklesmedi.. böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı ? Tek olanı biraz önce yaptım..
mide bulantım yok ama kasık ağrım var canımCnm mide bulantısı kasik ağrın var mi
Aynı durum bendede var bnm de mide bulantım var amamide bulantım yok ama kasık ağrım var canım
senin sanki 2. de pik olmuş canım, sonra hafif silinmiş, yumurtan çatlamıştır diye düşünüyorumAynı durum bendede var bnm de mide bulantım var ama
Ayn. En alttaki o yeni yaptım siliklesiyor gibi geldi banadasenin sanki 2. de pik olmuş canım, sonra hafif silinmiş, yumurtan çatlamıştır diye düşünüyorum
Değerlendirdin mi ? Bugünü de mümkünse değerlendir inşallah tutturursunAyn. En alttaki o yeni yaptım siliklesiyor gibi geldi banada