• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ne zaman yapılmalı

laviniaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
50
4
1
25
Merhaba ovülasyon tes yapacağım reglim tam bitmedi kahverengi akıntı geliyor ben ne zaman yapmaya başlamalıyım 1 hafta sonra geçmi olur birde akşam saatlerinde yapsam olurmu

Merhaba ovülasyon tes yapacağım reglim tam bitmedi kahverengi akıntı geliyor ben ne zaman yapmaya başlamalıyım 1 hafta sonra geçmi olur birde akşam saatlerinde yapsam olurmu
Bittikten sonraki gün başlayabilirsiniz eğer kahverengi akıntı geliyorsa 1 gün daha bekleyin tam olarak kesilsin 1 haftayı beklemeyin bence belki de erken yumurtlama olacaktır. Sabah saatlerinde yapmak daha doğru sonuç verir diyorlar ama eğer işiniz gereği akşam müsait oluyorsanız oda olur tabi

Bittikten sonraki gün başlayabilirsiniz eğer kahverengi akıntı geliyorsa 1 gün daha bekleyin tam olarak kesilsin 1 haftayı beklemeyin bence belki de erken yumurtlama olacaktır. Sabah saatlerinde yapmak daha doğru sonuç verir diyorlar ama eğer işiniz gereği akşam müsait oluyorsanız oda olur tabi

Teşekkürlerr bilemediğim için fazla almamıştım 5 tane almışım testten

Olurr nereden haberleşicez bide çatladığında o günmü yapmak gerekiyor yoksa sonraki günmğ
İki çizgiyi de koyu gördüğünde değerlendir mutlaka koyu gördükten 1 yada 2 gün sonra çatlar yumurta ozamanda t çizgisi silikleşecektir o gün ve ertesi günde değerlendir

Back