Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi nasıl kullanılır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cananiye

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
66
51
3
40
İyi akşamlar kızlar ben 35 yaşındayım Rabbime çok şükür iki evladım var biri 12, diğeri 8 yaşında, bu çocuklarım birinci ay değil ikinci ayda oldu hiç uğraşmadık çok şükür Rabbime, eşimle bir çocuğumuz daha olsun istedik, Ekim ayından bu yana korunmadık ama olmadı, bu ay ovülasyon testi diye birşey gördüm onu denemeye karar verdim ama pek anlamadım 5 gün kullandım anlamadığımı düşünerek gelecek aya erteledim devam etsemiydim acaba? Bu arada terimlerini çok bilmiyorum ama bat galiba adet tarihim 22 Ocak.

Son düzenleme:
Bide aynı saatte yapın farklı saatlerde yapmayın 1 saat önceden sıvı alımını kesin ilk idrarla yapmayın
İnternette araştırdım gündüz 12 ile akşam sekiz arası bir saatte yapabilirsiniz demişti tam bende bilmiyorum aynı saatte olda dahamı iyi olurki

İnternette araştırdım gündüz 12 ile akşam sekiz arası bir saatte yapabilirsiniz demişti tam bende bilmiyorum aynı saatte olda dahamı iyi olurki
Evet 12 le 8 arası değil 12 4 ve 8 10 saatleri arasında ama aynı saatte yapın doğru sonuç alacaksınız

Bide aynı saatte yapın farklı saatlerde yapmayın 1 saat önceden sıvı alımını kesin ilk idrarla yapmayın
Aa evet birde bu sıvı alımı diye birşeyde var ben iki saat önceden almayın diye gördüm çok zor iki saat hergün aynı saatte birşey içmeden zorlandımda açıkçası

Ben adetim biter bitmez başladım adetin başlangıcından 16 gün sonra yumurtlama gördüm ve benimde adet günüm 23 Ocak
Aaa çok yakın adet tarihlerimiz bir gün var, normalde benim geçen ay Aralık 27’sinde olmuştum ama her ay 5 gün önce gelir benim 26 günde adet oluyorum o yüzden 22’den hesap ediyorum bu ay

Aa evet birde bu sıvı alımı diye birşeyde var ben iki saat önceden almayın diye gördüm çok zor iki saat hergün aynı saatte birşey içmeden zorlandımda açıkçası
Ben 1 saat önceden bırakıyorum sıvı alımını bazıları 2 saat yapıyo ama dediğim gibi yaparsanız yumurtlamayı görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…