Beş gün yaptığım testler böyle sizce nasıl?
Bence devam edinBeş gün yaptığım testler böyle sizce nasıl?
Bide aynı saatte yapın farklı saatlerde yapmayın 1 saat önceden sıvı alımını kesin ilk idrarla yapmayınBeş gün yaptığım testler böyle sizce nasıl?
Adetime 8 gün kaldı bilemedim devam etsemmi diye olursa olur olmazsa gelecek ay devam ederim demiştim 3 gündür yapmadımBence devam edin
Adetiniz biter bitmez başladınız mıAdetime 8 gün kaldı bilemedim devam etsemmi diye olursa olur olmazsa gelecek ay devam ederim demiştim 3 gündür yapmadım
İnternette araştırdım gündüz 12 ile akşam sekiz arası bir saatte yapabilirsiniz demişti tam bende bilmiyorum aynı saatte olda dahamı iyi olurkiBide aynı saatte yapın farklı saatlerde yapmayın 1 saat önceden sıvı alımını kesin ilk idrarla yapmayın
O zaman Bidaki ay biter bitmez başlayın hergün aynı saate olsunAdetime 8 gün kaldı bilemedim devam etsemmi diye olursa olur olmazsa gelecek ay devam ederim demiştim 3 gündür yapmadım
O zaman bu testleri almamıştım beş gün sonra başladımAdetiniz biter bitmez başladınız mı
Evet 12 le 8 arası değil 12 4 ve 8 10 saatleri arasında ama aynı saatte yapın doğru sonuç alacaksınızİnternette araştırdım gündüz 12 ile akşam sekiz arası bir saatte yapabilirsiniz demişti tam bende bilmiyorum aynı saatte olda dahamı iyi olurki
Banada bir dahaki ay daha mantıklı gibi geldi, tamam aynı saatte yapmaya çalışacağım İnşaAllahO zaman Bidaki ay biter bitmez başlayın hergün aynı saate olsun
Hmm İnşaAllahEvet 12 le 8 arası değil 12 4 ve 8 10 saatleri arasında ama aynı saatte yapın doğru sonuç alacaksınız
Ben adetim biter bitmez başladım adetin başlangıcından 16 gün sonra yumurtlama gördüm ve benimde adet günüm 23 OcakO zaman bu testleri almamıştım beş gün sonra başladım
Banada bir dahaki ay daha mantıklı gibi geldi, tamam aynı saatte yapmaya çalışacağım İnşaAllah
Hayırlı haber alırsınız inşallahBanada bir dahaki ay daha mantıklı gibi geldi, tamam aynı saatte yapmaya çalışacağım İnşaAllah
Aa evet birde bu sıvı alımı diye birşeyde var ben iki saat önceden almayın diye gördüm çok zor iki saat hergün aynı saatte birşey içmeden zorlandımda açıkçasıBide aynı saatte yapın farklı saatlerde yapmayın 1 saat önceden sıvı alımını kesin ilk idrarla yapmayın
Aaa çok yakın adet tarihlerimiz bir gün var, normalde benim geçen ay Aralık 27’sinde olmuştum ama her ay 5 gün önce gelir benim 26 günde adet oluyorum o yüzden 22’den hesap ediyorum bu ayBen adetim biter bitmez başladım adetin başlangıcından 16 gün sonra yumurtlama gördüm ve benimde adet günüm 23 Ocak
İnşaAllahHayırlı haber alırsınız inşallah
İnşaAllahHayırlı haber alırsınız inşallah
Ben 1 saat önceden bırakıyorum sıvı alımını bazıları 2 saat yapıyo ama dediğim gibi yaparsanız yumurtlamayı görürsünüzAa evet birde bu sıvı alımı diye birşeyde var ben iki saat önceden almayın diye gördüm çok zor iki saat hergün aynı saatte birşey içmeden zorlandımda açıkçası
Bu ay olmazsa artık gelecek ay sıkı bir takip yapayım nasip olursaBen 1 saat önceden bırakıyorum sıvı alımını bazıları 2 saat yapıyo ama dediğim gibi yaparsanız yumurtlamayı görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?