- 29 Kasım 2013
- 358
- 201
-
- Konu Sahibi balbademlinuga
fikri olan yok mu ?
Canım hepsini denedim hepsi hikaye. Benim sana tavsiyem nonstop çalışma :) adetim bitti 1hafta sonra basladik gun aşırı calistik .gercekten zor bi surec ama sıkıldım yoruldum diye vazgecerseniz olmuyo işte. Allah tez zamanda sana bi bebis versin inşallah...
Cnm bunlar inan kafa yorucu.seyler bende kullandm ovulasyon testi ovulasyon testi kullancksn sana bi marka solim onu kullan galenik diye
25 tl eczanede 5 adet cikiyo ben internetten lacboquck de getrdim ama inan ck fark var 12.gn baslmsdm adetten 15.gun koyuydu 16.gn silik snra otekiyle devam edim dedim bi koyu bi silik kotuydu adi olunca ama bak suan hamileyim ve gec döllenme olms ovulasyn tutmams demek :)
2 hafta geriden gidio bebisim
En önemli takmicaksn ben 3 ay hep.dsndum olmadi bir ay hc düşünmedim aklma gtrmdm başka syke mesgl oldm hamile oldgmu öğrendm pskoloji ck etkilo ben hamile kalmadan önce strestten adetm 8 gn gecmsdi pskljk olrk gelmesin glmesn diorz etkiliyo yani en önemli dyeblicgm sana takma ve yapabliosn hergn iliski olsn ben ole yapdim :))) su gün bu gün dye Endeksleme herksn bünyesi ayni degl heran olablr
cnm ben de galenik kullandım bakalım... ayy inşallah dediğiniz gibi tutmustur da her ay kafa yormaktan kurtulurum . ister istemez insan takılıyor malesef...
canım ben de geçtiğimiz 2 ay kullandım ovulasyon testi olmadı. bu ay bıraktım kullanmayacam sıkıntı geldi yaaüstelik 50li sipariş etmiştim 30dan fazla duruyo yapmıycam bakalım bu ay koyuverdim ne olacak bakalım. nasip... olacak olduktan sonra oluyo her türlü nasip meselesi. rahat olmak lazım.. tabi nekadar yapabilirim bilm,yorum ama
amiiin cnmm inşallah... dediğin gibi takmamak lazım çok haklısın ama ikimizde çalışan insanlarız bazen okadar yorgun oluyoruz ki :) dediğin gibi gün aşırı herzaman olmuyor... sonrada regl dönemine kadar düşün dur =)
aynen etrafımda herkes kızıo bırak su testleri ateş ölçmeleri fln diye ama elden gelmiyor ki kafam hep orda... allahtan çalışıyorum :) yoksa bütün gün bütün yöntemleri uygulardım
öyle de canım bende çalışıyorum hatta eşim nöbetli çalışıyor bi gece var bi gece yok ama bir ay dişinizi sıkın nolacak
kızlar selam 8 sene ugrasmıs biri olarak su kadarını söyleyebilirim ovulasyton testleriyle strese girmeyin adet bitimini takiben 3 gün ilişkiye girin yüzüstü yatın ve ilşkiden 3 4 saat önce eşinize türk kahvesi icirin
aa ilk kez duydum bu yöntemi inan 4 aydır arastırıyorum :) 3 günde 1 mi olması lazımmm
yok cnm adetin bitince hemen ilişkiye gir 3 gün yumurtlamayı beklemeden yüzüstü bide ben senelerce ovulasyon takip ettim ama artık tüp bebege gecicem die bırakmıstım adet bitiminde ilişki oluyordu hemen ve bir teyzemiz yüzüstü yat demişti onu dinledim ve o ay hamile kaldım
yüz üstü yatmak,ayakları havaya kaldırmak vs.ben bunların hiç birine inanmıyorum,hem adet bitiminden 3,5,yada 6 gün sonra yum.olucak diye bişey yok kişiden kişiye deyişir bu durum,kimiisi adetten 20 gün sonra bile yumurtlayabilir,bu yüzden en dogru ilişki aralıgı 2 günde yada gün aşırı olandır,yok cnm adetin bitince hemen ilişkiye gir 3 gün yumurtlamayı beklemeden yüzüstü bide ben senelerce ovulasyon takip ettim ama artık tüp bebege gecicem die bırakmıstım adet bitiminde ilişki oluyordu hemen ve bir teyzemiz yüzüstü yat demişti onu dinledim ve o ay hamile kaldım
aaa önümüzdeki ay denicem yüz üstü yatmayı :26: