Ovulasyon testi mi akıntı takibi mi ?

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.619
2.135
Kizlar hangisiyle gebe kaldınız veya deniyorsunuz ? Ben akıntı takibiyle hamile kaldım ama sağlıksız oldu.Bu ay ovulasyon deneyeyim diyorum ama onda da kararsizim stres olabiliyorum ve beni kötü etkileyebiliyor.Sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Ben ilk ovulasyon testi denememde hamile kaldım 2. Hamileliğim . İki hamileliğimde de kullanmıştım ama ozaman baya stres yapıyordum 5 6 ay kadar sonra olmuştu ama bu defa öyle olmadı sanırım pek kafaya takmadığım stres yapmadığım için ilk ovu denemesinde oldu

Öncelikle hayırlı olsun ya çok var ilk denemesinde olan bende bide pkos var aşırı kararsız kaldım elim siparişe gidip geri geliyor denesem mi acaba bilemedim

Öncelikle hayırlı olsun ya çok var ilk denemesinde olan bende bide pkos var aşırı kararsız kaldım elim siparişe gidip geri geliyor denesem mi acaba bilemedim
Kuzenimde pcos hastası olup ilk ovulasyon test denemesinde hamile kaldı bence bi şans verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…