- Emoji Skoru
- 1.503
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay bende onunla denedim ama daha iyisi varmı diye bakıyorum.Laboquick aldım ben önermişlerdi bu ay onunla deniyorum bakalım
innovita kullanıyorum memnunum sıvıyı iki saat önce kesince çok net gösteriyorSelam herkese, aralık ayında ovulasyon testi ile deneme yaptım ama regl oldum. Regl bitince tekrar denemek istiyorum. Kaliteli ve yumurtlamayı net gösteren bir marka önerir misiniz? Alışveriş sayfasında baktım herkes ayrı ayrı markayı övüyor.
Hiç duymamıştım bakıyorum hemen.Bir gebenin gunlugu mu ne varmis burada en iyisi o diye okudum ama pahali digerlerine gore. Aldim ben de ama kullanmadim daha tembellikten![]()
Canım ınnovita alabilirsin trendyoldan. Ben geçen ay onunla hamile kaldımHiç duymamıştım bakıyorum hemen.
Tamam bana da şans getirsinCanım ınnovita alabilirsin trendyoldan. Ben geçen ay onunla hamile kaldım
Amin canım inşallah tez vakitte hamilelik haberi alırsınTamam bana da şans getirsinHamilelerin duası kabul olur.
Amin sende sağlıkla al bebişini kucağınaAmin canım inşallah tez vakitte hamilelik haberi alırsın![]()
Evet teşekkür ederim,onu sipariş verdim. Umarım şans getirir.Bende innovitayi tavsiye ederim. Diğerleri de iyi ama daha belirgin gösteren innovita bence.
Hadi inşallahEvet teşekkür ederim,onu sipariş verdim. Umarım şans getirir.